La dona assassinada a Barcelona per la seva parella feia deu anys que rebia pallisses

La víctima va rebre una ganivetada al cor diumenge passat

«Truqueu al 112, que l'he matat». Això és el que va dir Ana María als seus veïns diumenge passat a Barcelona després d'assassinar la Pilar, la seva parella des de fa una dècada, clavant-li un ganivet al cor. Segons explica 'El Español', feia deu anys que l'autora del crim maltractava la Pilar, la seva parella. «Eren una parella molt estranya i molt conflictiva», asseguren tots els residents de l'edifici on vivien del barri del Raval. 

Serafín, que va ser el veí que va avisar els Mossos d'Esquadra, assegura que sovint se sentia un gran xivarri des del seu pis. «Cada setmana havíem d'avisar la policia pels escàndols que muntaven. S'insultaven, cridaven, s'amenaçaven de mort, es tiraven els mobles... I tot durant la nit. No ens deixaven descansar. A mi un cop em van intentar pegar amb l'extintor», explica. Una altra veïna, Manuela, explica que tenien problemes amb l'alcohol i que fins i tot van muntar una destil·leria il·legal a casa.

 

«Un cop les vaig veure baixant una bota per les escales. Els vaig preguntar què era allò i em van dir que estaven fent vi a casa.» Un altre veí, Toni, afegeix que «Ana María era molt més corpulenta i pegava la Pilar, que sempre anava marcada».