La dona de Miguel Blesa va apagar el mòbil quan va rebre la notícia de la mort del seu marit

Gema Gámez va rebre la notícia del seu marit per l'avís de Fermín Gallardo, propietari de la finca Puerto del Toro i amic del banquer

Miguel Blesa i la seva dona Gema Gámez | Cedida

 

«Quan li vaig dir a la Gema el que havia passat va apagar el telèfon i no em va tornar a trucar fins a les dues de la tarda.» Aquesta va ser la reacció de Gema Gámez, esposa de Miguel Blesa, quan Fermín Gallardo es va posar en contacte amb ella per informar-la de la notícia de la mort del seu marit. Gallardo, propietari de la finca Puerto del Toro i amic íntim de l'expresident de Caja Madrid, va ser l'encarregat de trucar-la després que el mateix Blesa s'hagués assegurat, abans d'enfrontar-se al seu fatal destí, que tenia el telèfon de la seva dona «per si havia de trucar-la».

Les declaracions, recollides per 'Espejo público', s'han fet quan el propietari de la finca arribava al tanatori cordovès de les Cremades, fins on ha estat traslladat el cos del banquer i on es troba actualment a l'espera de ser incinerat. Segons han assegurat fonts pròximes a la família a 'El Mundo', Gema va reaccionar davant la notícia amb «immens dolor i total sorpresa». «Vaig parlar amb ell dilluns i estava com sempre. La seva esposa estava pendent d'ell», assegurava un dels seus amics.

Porta de la finca Puerto del Toro | EP

 

Fermín Gallardo creu que el banquer tenia ben planejats els seus passos a seguir. Tal com recull 'La Vanguardia', l'amo del Puerto del Toro considerava a Blesa com una persona «molt ordenada» i li va resultar estrany que aparegués de matinada a la finca amb una maleta en què només portava una camisa i uns calçotets, detall que ara li fa pensar que el seu amic no tenia cap intenció real de passar diversos dies allà de caça. «La pressió es va carregar a Rita Barberá i s'ha carregat a Miguel Blesa», ha sentenciat Gallardo.

«El cap de setmana passat va assistir amb la seva dona a un sopar de matrimonis amb tota normalitat», explicava un altre dels seus amics, donant fe que ningú del seu entorn esperava que l'expresident se suïcidés. Amb total discreció, Miguel Blesa es va excusar durant un esmorzar amb els seus amics i, un cop sol, va agafar un rifle del maleter i se'n va anar fins a la part davantera del vehicle, va situar el canó sobre el seu pit i es va suïcidar, segons ha confirmat l'Institut de Medicina Legal de Còrdova. 


Comentaris

envia el comentari