IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dona que va lluitar pel que el seu fill volia després d'una gran tragèdia

La història de superació encongeix el cor

Història de superació la d'una dona amb sobrepès. Mary i Ruth eren dues bessones idèntiques que, amb el pas del temps vam començar a canviar, cadascuna, d'una manera diferent. Mary va començar a engreixar-se i va arribar a assolir els 190 quilos, un fet que va angoixar tant a la seva germana Ruth que, segons UPSOCL, per evitar arribar a la situació d'obesitat de la seva bessona, va haver de començar una lluita contra l'anorèxia.

Però no només la seva germana bessona patia per l'estat de la Mary. Així, el seu fill Chris explicava en una aparició de les germanes a la televisió per explicar el cas que, «la meva mare menja molt i això em fa enfadar, perquè ella sap que pot controlar el que menja. [...] Vull dir-li que deixi de menjar, que si continua així, pot morir. No vull que moris». Sis anys després de l'aparició, el nen moria en un accident de trànsit i la Mary va quedar devastada.

Aquest fet va produir que la dona no es mogués del seu llit durant un any i mig, pensant el perquè del tràgic accident del seu fill Chris. Tot i així, després de tot aquest temps, Mary va decidir demanar ajuda i va proposar-se fer el que el seu fill li havia demanat, millorar la seva salut. D'aquesta manera, la dona, amb l'ajuda de la seva germana Ruth, va aconseguir tirar endavant i millorar la seva qualitat de vida passant de més de 200 quilos a 134.


Comentaris

envia el comentari