La dura història d'un nen que va sobreviure a un segrest que li va marcar per a tota la vida

El petit va ser raptat al costat de la seva germana de dos anys

La història de Javier és molt dura. El petit va ser segrestat al costat de la seva germana de dos anys mentre es trobava jugant al pati posterior de la seva casa a Filadèlfia. Els dos germans van ser raptats per dos individus de 31 i 42 anys que els van tancar en un soterrani al costat d'altres menors d'edats similars. Allà els segrestadors torturaven i maltractaven els nens sense pietat. Llavors Javier va saber que havia de protegir a la seva germana davant de qualsevol perill.

Cada dia els segrestadors baixaven al soterrani i s'emportaven un nen per traficar amb els seus òrgans. Un dia, un dels homes va rebre una trucada per sol·licitar una còrnia d'algú que tingués dos anys, i el menor estava a prop escoltant-ho tot. Quan va acabar la trucada, Javier no va resistir més i va planejar ràpidament què fer per protegir a la seva germaneta, que tenia aquesta edat. Al moment menys pensat d'un dels homes, Javier va agafar una arma i va disparar a la seva germana. El petit sabia que era millor que morís així que veure-la patir mentre li extreien òrgans.

Gràcies al so del tir, les autoritats van trobar el soterrani amb diversos esquelets de nens, quatre supervivents i en Javier. El petit va ser traslladat a un hospital perquè l'atenguessin, però ell només cridava: «Mateu-me, no sabeu què he fet!». Després d'aquest dur episodi, el petit ha tornat amb els seus pares, que el porten a teràpia psicològica cada dia perquè pugui superar aquest trauma que li va canviar la vida.


Comentaris

envia el comentari