IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La fiscalia demana dos anys i mig de presó per l'exgestor del Teatre Principal de Barcelona

Carlos Caballero, més conegut com 'Carlitos', està acusat d'apropiació indeguda

Caballero es va apropiar de tres mesos de lloguer de la discoteca. | Cedida

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha demanat una pena de 30 mesos de presó per l’exgestor del Teatre Principal, Carlos Caballero. Qui va ser un dels «reis» de la nit barcelonina està acusat d’apropiar-se de tres mesos de lloguer de l’explotació d’una discoteca. Carlitos, que és com es donava a conèixer l’empresari, va ingressar els beneficis del local al seu compte personal en comptes de fer-ho a la societat titular de l’establiment. 

Segons les dades de l'escrit d'acusació al que ha tingut accés 'Crónica Global', Caballero va cobrar, suposadament, 7.740,48 euros durant els tres mesos per l'arrendament del club a la societat Karaboo Business SL. El fiscal creu que hi ha proves clares que demostren que Carlitos va derivar els diners al seu patrimoni personal. Segons el ministeri públic el desviament de fons per part de l'empresari va ser «continuat» entre desembre del 2014 i gener del 2015 amb l'objectiu «d'obtenir un benefici econòmic il·lícit».

Caballero va ser detingut el 2014 després que la policia precintés el local per actuar com una discoteca il·legal. La sala havia tornat a obrir les seves portes el 2013 després de romandre gairebé sis anys tancada. El permís que es va concedir a l'espai era només per oferir espectacles teatrals.


Comentaris

envia el comentari