La germana d'un futbolista de l'Arzúa, assassinada brutalment a Galicia

Ana Maria Enjamio tornava d'un sopar d'empresa quan algú la va atacar

Ana Maria Enjamio va ser assassinada la matinada de dissabte quan tornava d'un sopar d'empresa | Cedida

Molts són els interrogants que es disparen al voltant dels fets que van esdevenir la matinada del dissabte dia 17. Ana Enjamio era una noia sociable, alegre i divertida que havia cursat els seus estudis amb unes notes brillants i un expedient acadèmic impecable. Feia uns mesos havia aconseguit un treball en l'empresa Rodrimóvil, filial de Citröen, situada en la localitat d'O Porriño, i semblava estar molt contenta de la seva situació.

La nit del divendres dia 16 Ana va acudir al sopar d'empresa al restaurant del NH Hotels de Vigo, ciutat on residia amb dues companyes més de pis, al número 40 de l'avinguda de Madrid. Aparentment només 25 minuts separaven el lloc del sopar de la seva casa, però quan es va acomiadar ningú s'imaginava el que li acabaria succeint a la jove, germana del reconegut futbolista de l'equip CSD Arzúa, Diego Enjamio, que jugava al torneig Preferent Galícia G1.

Retirada del cadàver de la jove el matí del dissabte dia 17 de desembre | Atlántico

La jove, natural de Boqueixón, d'1,75 metres d'altura i «maquíssima» segons expliquen els seus familiars, va ser trobada gairebé morta per un veí de l'edifici a primera hora del matí, que va avisar al 091. Ana presentava una desena de punyalades entre el coll i el costat esquerre del pit. Quan van arribar els serveis d'emergències la jove havia perdut molta sang i poc van poder fer per la seva vida. Va morir al cap de pocs minuts.

Tot indica que Ana María no va ser víctima d'un robatori, ja que conservava totes les seves possessions menys el telèfon mòbil. Fins i tot conservava el rellotge encara que la corretja estava trencada i tot indica al fet que va poder forcejar amb l'assassí. Al llarg d'aquest diumenge, els investigadors interrogaran a l'actual parella de la jove i als qui la van veure amb vida per última vegada. En principi es perfila la idea que podria ser un crim passional i podria tractar-se d'un altre cas de violència de gènere.

Ana Maria Enjamio, la jove assassinada al seu pis de Vigo | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari