La Guàrdia Urbana de Barcelona denuncia penalment el youtuber que va donar galetes amb pasta de dents a un indigent

La víctima va explicar que va patir nàusees i es va trobar malament

La Guàrdia Urbana de Barcelona amb l'indigent víctima d'una broma a Youtube | Guàrdia Urbana de Barcelona

El youtuber que va pujar un vídeo a la xarxa en què humiliava un indigent a Barcelona donant-li galetes amb pasta de dents ha estat denunciat per la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va rebre l'avís sobre aquest vídeo el passat 24 de gener i ha decidit actuar. El cos policial presentarà una denúncia davant un jutge per analitzar si el comportament del youtuber, que compta amb més d'un milió de seguidors, va cometre un delicte contra la integritat moral i delicte d'odi. El mateix dia, els agents van poder localitzar la persona que va patir la «broma» i li van explicar que tenia l'opció de presentar una denúncia, ja que es podria tractar d'un delicte penal. D'altra banda, els agents també li van oferir a la víctima la possibilitat d'acollir-se als recursos del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona i el Servei d'Inserció Social (SIS).

La víctima va explicar que els fets van succeir el passat 17 de gener, i que després d'ingerir les galetes que el noi li va donar va patir nàusees i va començar a trobar-se malament. Casualment, mentre els agents parlaven amb la víctima s'hi va presentar l'autor del vídeo, que arribava per oferir-se a passar una nit sencera amb ell i demanar perdó públicament pels seus actes mitjançant la mateixa plataforma. Els agents van comprovar que, efectivament, el noi duia una motxilla amb sac de dormir, mantes i una càmera a la motxilla per documentar l'experiència. 

Va ser en aquell moment que els agents van demanar-li la documentació i van preparar la denúncia per un presumpte delicte per infligir un tracte degradant, menyspreant la dignitat i integritat moral d'una persona que a més està en risc d'exclusió social, un fet que agreujaria la situació. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha anunciat que posarà els fets en coneixement de les autoritats judicials perquè s'analitzi la situació i s'actuï en funció de les seves conclusions.


Comentaris

envia el comentari