La Guàrdia Urbana precinta un pis de Pocholo a Barcelona perquè s'hi feien trobades sexuals

La família va denunciar l'activitat il·legal que tenia lloc a l'immoble

El districte de Ciutat Vella de l'Ajuntament de Barcelona ha precintat un 'meublé', un establiment que facilita les trobades sexuals, el primer pis del número 81 de la Rambla. Segons 'La Vanguardia', el pis pertany a un dels familiars més mediàtics del dictador Francisco Franco, el famós «Pocholo», José María Martínez-Bordiú, i als seus quatre germans. La família va detectar que la persona a qui tenien llogat el pis l'estava utilitzant com a 'meublé' i van denunciar-ho a l'Ajuntament. 

Segons apunta el diari 'El País', el 8 de setembre passat el districte de Ciutat Vella va treure el precinte del 'meublé' i el cessament de l'activitat perquè els va ser impossible trobar els llogaters. L'activitat va continuar en aquest immoble de la Rambla. Al novembre, l'Ajuntament va emetre de nou una resolució en què sol·licitava el cessament de l'activitat al 'meublé'. Finalment, el passat 16 de febrer la Guàrdia Urbana va precintar el pis i en va decomissar totes les pertinences.

A més, la Guàrdia Urbana de Barcelona té constància que hi ha més pisos d'aquest tipus, on es lloguen habitacions per hores per mantenir-hi trobades sexuals. Són uns 80 pisos els que s'estan controlant i algunes fonts del cos de la Guàrdia Urbana indiquen que s'està aprofitant fins al límit aquest mètode dins l'economia submergida. Quan legalment els és impossible seguir, ocupen o lloguen altres pisos per seguir amb l'activitat. Llavors, els agents han de començar nous procediments administratius i el procés de denúncia s'allarga.


Comentaris

envia el comentari