La història de la nena de 9 anys que va sacrificar la seva vida per salvar la de la seva germana petita, a Itàlia

La jove Giulia havia abraçat a la seva germana Giorgia per protegir-la del terratrèmol que va tenir lloc a Pescara del Tronto l'agost del 2016

El passat 24 d'agost de 2016 va succeir una tragèdia a Itàlia. Un terratrèmol va sacsejar el poble de Pescara del Tronto, on va morir molta gent, entre ells, Giulia Renaldo, la protagonista d'aquesta història. Quan els bombers van arribar a casa seva, van trobar a aquesta nena de 9 anys ja sense vida, no obstant això, es van portar una sorpresa en veure el que hi havia sota el seu cos. Es tractava de la seva germana petita de 4 anys, Giorgia Renaldo, que gràcies al valent acte de la seva germana gran, encara estava viva. I és que la jove Giulia havia abraçat a la petita per protegir-la del terratrèmol, i va sacrificar la seva vida per salvar la de la seva germana. Un dels membres de l'equip de rescat va quedar totalment commogut amb el descobriment i va decidir escriure-li una carta de comiat a l'heroïna, que de seguida es va difondre pels mitjans d'arreu del món.

El diari alemany ‘Tageszeitung’ és un dels mitjans que van publicar l'emocionant escrit, que diu el següent: «Hola, petita. Jo només vaig ajudar-te per intentar treure't d'aquella presó de runes. Perdó per arribar tan tard. Tu ja havies deixat de respirar, però vull que sàpigues que vam fer tot el possible per salvar-te. Quan torni a casa, a L'Aquila, sabré que hi ha un àngel cuidant-me des del cel i que, a la nit, tu seràs l'estel que més brillarà. Adéu, Giulia, encara que no m'hagis conegut mai, t'estimo molt. Andrea». Sens dubte es tracta d'una història que ha emocionat a molta gent i que recuperem aquí perquè segueixi commovent al món.


Comentaris

envia el comentari