La identitat de les 15 víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

L'aspecte multicultural de la ciutat comtal ha fet que l'atemptat s'hagi saldat amb víctimes de diverses nacionalitats
Fotografies de les víctimes de l'atemptat | Mediaset España

 

Barcelona és una ciutat multicultural que sempre ha aplegat a milers i milers de ciutadans del món. Després de l'atemptat de Barcelona i Cambrils, s'han identificat un total de 15 víctimes d'arreu i un centenar de ferits. Aquest és el llistat de la quinzena de víctimes mortals fins al dia d'avui.

 

Julian Cadman: Un menor australià de 7 anys que estava amb la seva mare quan va succeir l'atemptat. Poc després els Mossos d'Esquadra van comunicar als familiars que Julian no havia desaparegut sinó que havia mort.

Francisco López i Xavi Martínez: Un home de 57 anys, nascut a Lanteira (Granada) instal·lat a Barcelona fa dècades. La furgoneta el va atropellar a ell i al seu nebot Xavi de 3 anys, la víctima més jove de l'atemptat.

Bruno Gulotta: Un jove de 35 anys procedent de Milà, va volar a Barcelona per passar les vacances amb la seva dona i els seus dos fills.

Luca Russo: Un jove italià de 25 anys que estava passant les vacances a la ciutat.

Jared Tucker: Un home nord-americà de 43 anys que es trobava celebrant el seu primer aniversari de boda a Barcelona.

Elke Vanbockrijck: Una dona belga de 44 anys que havia visitat la ciutat comtal amb la seva família.

Carmen Lopardo: Una dona italiana de 80 anys que va arribar a Buenos Aires des de ben petita.

Ian Moore Wilson: El primer ministre de Canadà, Justin Trudeau va comunicar el dissabte passat la mort de Ian Moore Wilson. Es desconeix la seva edat.

Silvina Alejandra Pereyra: Una dona de 44 anys amb nacionalitat argentina però resident a la ciutat des de feia més de 10 anys.

Pepita Codina: Una dona catalana de 75 anys de Sant Hipòlit de Voltregà.

Dues dones portugueses: Tot i que es desconeix la seva identitat, el Govern portuguès ha confirmat la mort de dues dones de 74 i 20 anys. Àvia i neta.

Pau Pérez: El jove de 34 anys de Vilafranca del Penedès és la víctima número 14 de l'atemptat de Barcelona. Pérez va morir apunyalat després que un dels terroristes li robés el vehicle per fugir.

Ana María Suárez: L'única víctima de l'atemptat a Cambrils. Suárez va morir amb 67 anys després que un vehicle on viatjaven els terroristes l'atropellés.

 Comentaris

envia el comentari