La imatge de Cristina Pedroche que demostra que no és perfecta

Ha sortit a la llum aquesta foto de la dona de David Muñoz

Imatge de Cristina Pedroche. | Cedida

Fa temps que les xarxes socials comenten que Cristina Pedroche té el cul pla. La veritat és que ve de lluny, ja que Pedroche sempre va destacar per la seva bellesa facial i el seu gran sentit de l'humor, però mai per tenir un espectacular cos, tal com explica 'Gol'. Durant els últims dies ha anat creixent el debat sobre la gran quantitat de pes que ha perdut la col·laboradora de televisió. La dona de David Muñoz no ho ha quantificat de forma pública, però almenys ha perdut uns deu quilos.

Des que va perdre tants quilos, moltes persones l'acusen de no donar exemple i promoure l'anorèxia, entre altres barbaritats. Però sobretot de no tenir gens de cul. Un fet que realment el temps ens ha confirmat, ja que mai va tenir un cul que cridés l'atenció. No obstant això, ara ha sortit a la llum una imatge de la Cristina, quan encara no era tan famosa, on també va mostrar-se en tanga. Es tracta d'una espectacular imatge, en blanc i negre, on les ombres intenten amagar part del cul de la col·laboradora de televisió.

No obstant això, tot i les ombres, es pot apreciar com té realment el cul i, tal com podem comprovar, no li sobresurt massa. Aquesta imatge únicament recorda que totes les persones d'aquest món, riques o pobres, famoses o no, som humans. Per tant, la perfecció no existeix i és realment meravellós que la col·laboradora se senti tan orgullosa del seu cos encara que no sigui del tot perfecte.


Comentaris

envia el comentari