La mainadera de Madeleine critica l'actuació de la policia la nit de la desaparició

La treballadora defensa la innocència dels pares perquè assegura que els va veure molt «angoixats»
Deu anys després, la nena segueix desapareguda. | Cedida

 

La mainadera de Madeleine McCann era present durant la nit en què va desaparèixer, el 2007. Encara recorda l'angoixa que van passar els pares de la nena. Ella insisteix que no creu que els pares de la menor hagin tramat la desaparició de la seva filla perquè els va veure massa afectats: «no pot ser que ho hagin fet ells». Una treballadora del complex de vacances Ocean Club a Praia da Luz va dir que Kate, la mare de Madeleine, estava en estat de xoc després de la desaparició, culpant la policia de Portugal per la seva nefasta recerca. Tots dos estaven immersos en un estat de desesperació i pànic.

Els agents van ordenar als treballadors que busquessin la nena als contenidors. La mare va criticar aquesta decisió perquè la policia va permetre que tota aquesta gent passés pel lloc dels fets. La treballadora recorda que la mare estava plorant i el pare, Gerry, estava molt angoixat, mirant nerviós sota tots els cotxes, segons recull el diari britànic 'Mirror'. A més, explica que la policia va arribar 90 minuts tard, quan molta gent ja havia entrat i sortit de l'apartament, perdent així més oportunitats de trobar-la i permetent que desapareguessin proves. La mainadera assegura que els McCann van ser coneguts com la «família perfecta» pels treballadors del complex. La nit en què va desaparèixer, els pares de Madeleine van anar a sopar mentre els nens eren al llit. Segons explica, quan en un moment de la nit van pujar a l'habitació per a controlar-los, Madeleine ja no hi era.

La treballadora explica que hi ha moltes coses de la investigació que li trontollen perquè es va perdre molta informació. Explica que els investigadors la van entrevistar i van omplir quatre o cinc pàgines de la seva declaració oficial, però en canvi, els detectius només van rebre un parell de pàgines. A més, explica que el complex d'Ocean Club és un lloc insegur, en què es recomana no anar sol, perquè van atacar una noia un any abans de la desaparició de Madeleine. «Tinc la sensació que els vilatans no ens volien allà», afegeix la mainadera.