«La mala audiència de GH 17 és culpa del càsting»

Telecinco exculpa el presentador i atribueix el baix nombre d'espectadors d'aquesta edició del reality a la selecció dels concursants

Mercedes Milá cedint el lloc de presentador de GH a Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Des de la cadena atribueixen les dades d'audiència negatives que ha registrat la dissetena edició de Gran Hermano a la selecció dels concursants en el càsting realitzat per Zeppelin TV, la productora del programa. En aquesta edició hi havia un canvi important, ja que no l'havia de presentar la veterana Mercedes Milá, que no va arribar a un acord econòmic amb la productora i la cadena, ho havia de fer el presentador de Sálvame, Jorge Javier Vázquez. Tot i això, per als màxims responsables de Telecinco, els mals resultats d'audiència obtinguts en aquesta edició no han estat responsabilitat del presentador.

L'espai va arrencar amb un gran èxit en imposar-se a la resta de l'oferta nocturna aconseguint un 23,9% de share. Tot i això, segons informa El Confidencial, va ser la segona pitjor arrencada de la història de Gran Hermano amb dos milions i mig d'espectadors. A més, la gala final, celebrada el passat 22 de desembre, va obtenir la pitjor dada d'audiència de la història amb 2.433.000 espectadors. Després de finalitzar la dissetena edició i fer balanç, malgrat haver mantingut el lideratge pel que fa a la resta de canals, aquesta edició del programa s'ha convertit en una de les menys vistes de la història.

Des de Telecinco donen la culpa als errors comesos durant el càsting, on s'ha seleccionat a concursants plans i amb personalitats molt similars entre si. Destaquen la semblança dels personatges escollits per a Gran Hermano 17 als participants de Mujeres y Hombres y viceversa. Afegeixen que, a diferència d'altres edicions, aquesta vegada «els concursants prometien donar joc» però finalment no van donar el resultat previst.


Comentaris

envia el comentari