ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

La mare de Diana Quer creu que la seva filla va ser segrestada per encàrrec

Diana López ha explicat que va succeir la nit en què la jove va desaparèixer

La mare de Diana Quer | cedida

La família de Diana Quer segueix esperant trobar a la seva filla desapareguda a Galícia fa més de sis mesos. En una entrevista a 'La Voz de Galicia', la seva mare ha insistit a creure que encara «segueix viva» i a més ha explicat que creu que «va ser raptada per encàrrec». Malgrat això, desconeix la procedència dels segrestadors, però està segura que sabien on vivien i el trajecte que havia de fer la noia per tornar a casa.

«Ella em va escriure sobre aquesta hora per dir-me que pujava pel seu compte a casa, per la qual cosa em vaig despreocupar i me'n vaig anar a dormir. Al matí, en veure que no estava, no em va quadrar. Quan em van dir que va tornar abans d'acabar la festa, i sola, em vaig preocupar», explica Diana López de la nit en què va desaparèixer la seva filla.

La policia està investigant una possible vinculació del segrest amb el narcotràfic, una possibilitat que amigues de la jove veuen factible. També ajuda en la recerca SOS Desaparecidos, a qui Diana López no deixa de mostrar el seu agraïment per ser «una gent estupenda i tenen una gran qualitat humana. Ja són com una petita família».


Comentaris

envia el comentari