La mare que va penjar la seva filla i es va suïcidar a Mallorca havia tingut una forta discussió amb el seu marit

El marit va marxar de casa per aturar la baralla
El lloc dels fets | Crónica Balear

 

Els investigadors de la Guàrdia Civil han confirmat que la dona que va ser trobada penjada en una finca a Llucmajor, a Mallorca, va matar a la seva filla i després es va suïcidar. Segons han indicat fonts de l'Institut Armat, la dona, de 34 anys, havia discutit amb el seu marit la tarda d'aquest passat dimarts, 4 d'abril, tal com explica 'Crónica Balear'. La parella va tenir una forta discussió en l'habitatge en què residien i el pare va decidir marxar del domicili per acabar amb la baralla.

Després de la seva marxa, la dona va abandonar la casa juntament amb la seva filla i, quan el marit va tornar mitja hora més tard, ja no les va trobar. L'home es va posar en contacte amb diversos familiars i amics per comprovar si sabien alguna cosa de la dona però no va haver-hi sort. A continuació, va decidir començar a buscar-les pels voltants del domicili tot i que finalment va pensar que s'havien quedat a dormir a casa d'algun conegut.

 

El dimecres al matí, al voltant de les 7.30 hores, quan l'home va despertar i va veure que encara no havien tornat, va trobar els cossos penjats en una quadra de la finca de Ca Granada, on residia la família. L'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant els fets i des del principi apuntava al fet que la mare podria haver matat la seva filla i, posteriorment, haver-se suïcidat. Finalment, descarta la intervenció d'una tercera persona, hipòtesi que ara confirma a l'espera que el forense finalitzi les autòpsies en les pròximes hores.