La mort de George Michael, darrer episodi d'un tràgic 2016 per la música

Després de Prince i de David Bowie, ens deixa una altra icona de la música mundial

George Michael | Cedida

El músic anglès, George Michael ha mort a casa seva i de forma pacífica segons ha confirmat el seu publicista en les darreres hores. L'artista de 53 anys ha mort en un any en el qual també ens han deixat altres artistes de renom internacional com Prince, David Bowie o Juan Gabriel.

Michael s'havia donat a conèixer al món sencer als anys 80 amb el grup Wham! I amb cançons tan exitoses i conegudes per tothom com Wake Me Up Before You Go Go. Després d'uns anys liderant la banda va començar la seva carrera en solitari que li va reportar grans èxits durant la dècada dels 90, amb temes com Faith i Kissing a Fool. A partir de llavors, els escàndols i els excessos van convertir-se en els protagonistes de la seva trajectòria.

Excessiu, atrevit i provocador, George Michael va saltar a les portades l'any 1998 arran d'una detenció en uns lavabos públics per "actes lascius", per la seva addicció a la marihuana – reconeguent que fumava fins a 25 porros cada dia – o pel seu consum excessiu d'alcohol. En paral·lel, els seus treballs musicals dels darrers anys han aconseguit un èxit molt discret i sense gran repercussió en el gran públic.


La mort de l'artista, que segons la policia, no està envoltada de circumstàncies estranyes, deixa un llegat artístic d'una desena de discos i una fortuna estimada al voltant dels 100 milions de lliures.


Comentaris

envia el comentari