La nova aposta de Carrefour

La cadena ofereix un nou servei respectuós amb el medi ambient

Carrefour ofereix una gran quantitat de serveis| Cedida

Carrefour vol consolidar-se com una empresa competent. Per aquest motiu, ofereix una gran diversitat de serveis que inclouen elements diferents com la perruqueria canina, la tintoreria o el revelat de fotografies. Ara ha donat un pas més amb la finalitat de consolidar-se com una gran marca. En aquest sentit, El Confidencial apunta que «no vol que els seus competidors el deixin enrere», destacant La Plaza de DIA, la qual està especialitzada en frescos, i l’aposta de Mercadona per enfrontar-se a Amazon. El nou servei per a gossos, la perruqueria canina, és una de les majors apostes del «nou» Carrefour. Fonts de la companyia expliquen el servei: «Agafem les dades del client, passegem l’animal, li tallem el pèl i el retornem». Sens dubte, un servei totalment innovador per un supermercat.

Carrefour ha creat un comerç basat en el producte de temporada. En aquest sentit, el director de Carrefour Market, Ángel Talaya, destaca: «Oferim un dels assortiments més amplis en alimentació». Són més de 12.000 referències mentre que la majoria de comerços només ofereixen la meitat. A més, destaca que aquest nou servei reduirà un 60% les emissions de CO2 i un 40% el consum d'energia. Aquest nou format, s'ha implantat a partir d'una prova pilot en un supermercat a Conde de Peñalver, a Madrid.


La cadena s'adapta als nous temps per guanyar quota de mercat: «Hi ha una tendència creixent a menjar sa; si hi ha alguna cosa que presenta els hàbits saludables aquests són els frescos», sentencia Talaya. En aquest sentit, els establiments també disposaran de panells digitals on apareixerà la informació nutricional dels productes i sobre al·lèrgies. De moment, el servei únicament existeix a la prova pilot.


Comentaris

envia el comentari