IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La platja de Llevant de Barcelona tornarà a tenir un espai per a gossos aquest estiu

L'Ajuntament repetirà aquest iniciativa per segona vegada, però augmentaran els informadors i la neteja als accessos en resposta a les queixes dels veïns del Front Marítim

La platja de gossos va obrir l'any passat durant sis setmanes | CatalunyaDiari.cat

L'Ajuntament de Barcelona repetirà aquest estiu l'experiència de la platja de gossos, situada en un espai de la platja de Llevant. Però hi haurà canvis: augmentarà la presència d'informadors i dels serveis de neteja, especialment als accessos. Els informadors, a més, ampliaran el seu horari. El comissionat d'Ecologia del consistori, Frederic Ximeno, ha explicat que tots els anàlisis de la sorra que s'han fet han tingut uns resultats raonables i també ha destacat una bona valoració dels usuaris. Pel que fa als veïns, ha reconegut que l'associació del Front Marítim ha mostrat la seva disconformitat, «però no pas el conjunt de veïns». Ximeno ha indicat que prefereixen tenir un segon any d'avaluació per després prendre una decisió definitiva sobre la platja, si s'amplia, si es redueix o si es converteix en itinerant. 

  

L'espai té una dutxa exclusivament per a gossos | CatalunyaDiari.cat

L'estiu passat, un total de 10.398 gossos van passar per aquest espai que l'Ajuntament de Barcelona va reservar a la platja de Llevant com a prova pilot. La platja de gossos es va posar en marxa el 19 de juliol i es va allargar durant sis setmanes. L'espai, de 1250 metres, es va delimitar amb un tancament perimetral de fusta i comptava amb dues dutxes per a ús de persones, una dutxa especial per a gossos, un abeurador, dos urinaris i dues papereres encastades a la sorra.


Comentaris

envia el comentari