La policia espanyola escorcolla el domicili de Jordi Pujol i Marta Ferrusola

El jutge ha enviat el seu fill a presó

El jutge ha enviat a presó Jordi Pujol Ferrusola aquest dimarts i aquest dimecres la policia espanyola escorcolla una de les cases dels seus pares, Jordi Pujol i Marta Ferrussola, situada a la ronda General Mitre de Barcelona. Segons les primeres informacions, la policia està investigant el patrimoni familiar dels Pujol-Ferrusola i la policia economica està buscant informació sobre la dona de Jordi Pujol. L'expresident ha abandonat la casa al voltant de les nou del matí amb el seus escortes. El fill gran dels Pujol, que aquesta nit ha dormit entre reixes, està sent transportat cap a Barcelona per assistir a l'escorcoll.

 

En aquest tuit del periodista de RAC1 Benet Iñigo es pot veure agents de la policia davant de la casa de l'expresident Pujol:

 

 

Vídeo de la sortida de l'expresident Pujol de casa seva:

 

Els agents s'han personat a la seva casa l'endemà que el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata decretés presó incondicional de Jordi Pujol Ferrusola, fill gran de l'expresident, per l'evasió fora d'Espanya d'un «mínim» de 30 milions d'euros des que es va començar a investigar al clan en 2012. 

 

Davant de la casa hi ha molta expectació | Andrés Moreno