La propietària d'un restaurant acusa Pesadilla en la cocina i Chicote de manipular i falsejar

Es tracta del local que apareix al programa que s'emet aquest dijous, 24 novembre

Imatge del programa. | La Sexta

Segons anuncia La Sexta, el programa Pesadilla en la cocina  que s'emet aquest dijous és el «primer en la història» en què Chicote va abandonar el local sense acabar la seva reobertura. Es tracta del Cafè Zamora i la seva propietària, Sole, ha declarat que tot és mentida i que el cuiner sí que va acabar el programa. En declaracions a 20Minutos, la propietària del local ha dit que tota la promoció que està fent el canal sobre aquest lliurament del programa i que, tot i que les reformes que van fer l'equip del programa al local el van canviar , eren «un nyap».

Sole es queixa que no li han deixat veure el programa acabat, però que totes les dades que està donant La Sexta sobre el funcionament previ del Cafè Zamora estan manipulades. Diu que va ser el programa qui es va posar en contacte amb ella el 2014, ia l'inrevés, perquè havien vist el seu perfil a TripAdvisor, on hi havia moltes crítiques de clients.

Ella explica que el programa es va gravar al novembre de l'any passat i que la reforma i reobertura sí que es va acabar. La hostalera explica que els seus treballadors van patir pel programa per la tensió que creava l'equip en el personal de cuina.


Comentaris

envia el comentari