La reina Letícia repeteix calçat revelant el truc de les seves sandàlies de Carolina Herrera

Ja s'havia deixat veure amb elles en dues ocasions anteriors, en les quals havia sembrat el dubte de com podia caminar amb elles

La reina Letícia, icona d'estil   | Cedida

La reina Letícia està considerada tota una icona d'estil i com no podia ser d'una altra manera, els seus 'looks' són examinats amb lupa cada vegada que fa alguna aparició pública. A més, la monarca de tant en tant sol sorprendre repetint modelets, fet que s'ha arribat a considerar fins i tot com una cosa habitual en ella. I és que tots recordem el seu abric de Felipe Varela que, dissenyat a imatge d'una creació d'Óscar de la Renta, va lluir el dia de la Hispanitat de 2015 i posteriorment en el lliurament del Premi Cervantes, entre uns altres.

Les sandàlies sota el signat de Carolina Herrera ja les havia lluït en altres ocasions, com el dia de les Forces Armades a Guadalajara o una visita a l'Institut Cervantes de Nova York l'any passat. En les dues vegades, les més fidels seguidores de l'estil de la reina es posaven les mans al cap preguntant-se com ho feia per poder caminar amb aquestes sabates. I és que les sandàlies de Carolina Herrera únicament semblaven portar una fina tira a la zona dels dits i un encara més fi taló d'agulla.

Les sandàlies de Carolina Herrera de la reina porten una tira de PVC transparent que passa desapercebuda | Cedida

 

Ara, el misteri s'ha revelat traient a la llum el truc de la reina per poder aguantar (i caminar) sobre aquestes sandàlies impossibles: una tira de PVC transparent que sosté el peu i fa que el pes del cos es distribueixi d'una manera més uniforme en el calçat, la qual cosa li dóna l'estabilitat de la qual moltes dubtaven de la seva existència. Les sandàlies, que pertanyen a la col·lecció de la primera/estiu 2015, tenen un preu aproximat de 200 € segons recull 'Hola.com' i també les han lluït en públic famoses com Isabel Preysler i la filla de la mateixa Carolina Herrera.


Comentaris

envia el comentari