IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La relació dels pares de Nadia comença a la presó

La família de la mare creien que s'havien conegut en un creuer mentre ella treballava com a hostessa

Els pares de Nadia amb la seva filla | Arxiu

Nous detalls sobre el cas Nadia surten a la llum, ara sobre la relació dels pares. Fernando Blanco va ser condemnat per estafar 120.000 euros a l'empresa per la qual treballava, Cobega, una distribuïdora de Coca-cola a Menorca. La seva història d'amor amb la mare de Nadia comença l'any 2003 a la presó mentre ell complia la seva condemna a la presó de Palma de Mallorca, segons recull El Periódico. En aquella època, Marga Garau treballava com a hostessa de Transmediterránea i una amiga la va convèncer perquè l'acompanyés a la presó per veure la seva parella que estava pres. Va ser aquest home qui li va presentar Blanco i van començar una relació entre reixes.

L'any 2005, mentre ell encara era a la presó, Marga es va quedar embarassada de Nadia. Blanco va poder demanar un permís de sortida per assistir al part i, tot i que quan va néixer la petita ell ja tenia el tercer grau, no va sortir de la presó definitivament fins al febrer del 2007. Aquest és un passatge de la seva vida amagat sempre. De fet, la família de la mare sempre va creure que la parella s'havia conegut en un creuer mentre ella treballava com a hostessa. 

Quan Fernando Blanco va deixar la seva cel·la, va començar immediatament la seva tasca de recaptar diners a Mallorca amb el pretext de salvar la vida de la seva filla que patia tricotriodistrofia, una malaltia estranya però tan greu com ell afirmava. Al cap d'uns anys, la família va traslladar-se a Organyà (Alt Urgell) on va tornar a implicar diverses persones amb el cas Nadia a través de rifes i donacions. Els habitants d'aquest indret van ser qui va sospitar d'una possible estafa i van decidir denunciar el cas als Mossos d'Esquadra, que després d'investigar la família han descobert tota una trama de mentides amb la qual van aconseguir recaptar un milió d'euros.


Comentaris

envia el comentari