IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

La resposta a Samanta Villar que triomfa a les xarxes

Una mare ha volgut respondre a la periodista després de les seves dures paraules sobre maternitat

Samanta Villar ha generat indignació entre moltes mares per les seves polèmiques declaracions.| cedida

Samanta Villar ha generat moltíssima polèmica els últims dies amb unes declaracions sobre la maternitat. La periodista, que va tenir bessons gràcies a una donació d'ovaris, ha compartit la seva experiència en el llibre Madre hay más que una, on es poden llegir afirmacions com «tenir un fill et pren qualitat de vida» o «un bebè destrueix la teva vida de la nit al dia». Aquestes paraules han indignat a moltes mares que l'han criticat a través de les xarxes socials, però una de les rèpliques s'ha convertit en viral. Aquesta és la carta íntegra:

«No puc estar menys d'acord amb tot el que diu Samanta Villar en aquest article/entrevista. No he llegit el seu llibre (ni el llegiré) però el que s'hi desgrana és, com a mínim, preocupant. No entenc la seva escala de valors/prioritats. No entenc que una dona de 41 anys pugui pensar així, no aconsegueixo entendre-ho. Perdre qualitat de vida? Què et passa, Samanta? Que dorms menys? Que surts menys? Que no viatges? Que no vas a restaurants de moda? Que no tens temps per a una sessió beauty setmanal? Ja. Ja ho sé. Ho sabem totes les mares d'Espanya (i del món) no milionàries i, saps què? Que tampoc passa res.

Que no em fa infeliç o menys feliç no poder anar a veure totes les estrenes de cinema o no marxar cada cap de setmana a la muntanya com feia abans de convertir-me en mare. Em fa molt més feliç veure com el meu fill aprèn a guinyar un ull o com s'emociona quan arribem a casa. Em pots dir simple o conformada. Serà un tòpic, però a mi em fa més feliç una tarda al parc d'atraccions amb el meu fill que una nit de copes amb amics. Que m'agradaria tenir més temps per a mi i tot sol amb el meu marit? Doncs sí, però per descomptat no a canvi d'estar menys temps amb el meu fill. Però l'Euromillones no toca i no passa res. La vida, tot i això, malgrat fer mesos que no em faig una manicura, és meravellosa.

Crec que aquesta noia no estava preparada mentalment per ser mare i, ja que és famosa, té l'oportunitat de bolcar la seva frustració en un llibre i deixar perles com les esmentades en aquest article, per esplaiar-se i creure's que ha descobert la pedra filosofal de la maternitat. En realitat, Samanta, internet ja està ple de testimonis que expliquen l'horrible que és el postpart i el dur que és dormir poc els primers mesos/anys de la vida dels fills. Això pot ser comprensible en dones normals, amb recursos escassos i sense possibilitat de cap tipus d'ajuda externa, bé de manera habitual o puntual; una cosa que de ben segur que no serà el teu cas. Però saps què? Estic convençuda que són la teva mala actitud davant els canvis i el teu egoisme els que et porten a estar vivint la maternitat així.

Ho sento molt per tu, de debò; em fa pena que tinguis aquests sentiments i pensaments tan foscos. I espero que mostris als teus fills més amor del que sembles sentir per ells després de llegir aquesta entrevista. Mentrestant, jo, a tot aquell que vulgui escoltar-la, li explicaré la meva veritat: que Manuel és el millor que m'ha passat, que li ha donat encara més sentit a la meravellosa vida que ja compartia amb [omès per privadesa] i que estem convençuts que la seva germana no va a fer més que afegir encara més graus d'embafadora felicitat a la nostra llar familiar. Malgrat les hores de son i de Netflix que ens prengui».


Comentaris

envia el comentari