La tensa entrevista de Toñi Moreno a Toño Sanchís després de la sentència del judici amb Belén Esteban

El exrepresentant de Belén Esteban no va aportar gaires dades noves, tot i la desesperació de la presentadora

Toñi Moreno es mostra frustrada durant la seva entrevista amb Toño Sanchís | CEDIDA

Toño Sanchís concedia la seva primera entrevista a Toñi Moreno al programa 'Viva la Vida' després que es fes pública la sentència del jurat després del judici del representant amb Belén Esteban. Com era d'esperar, la cita estava preparada per conèixer de primera mà l'opinió de Sanchís referent al tema. No obstant això, l'actitud de Toño va deixar molt a desitjar, ja que les seves respostes no van ser tan precises com la presentadora esperava i en més d'una ocasió tots dos van protagonitzar moments com a mínim tensos. «Toño, contesta'm a alguna cosa, per favor. No saps la frustració que tinc aquesta tarda amb tu», va arribar a confessar la presentadora.

I és que el exrepresentant de Belén Esteban no feia sinó recórrer sempre al mateix argument, tot i que Toñi i els seus col·laboradors li insistien fent-li preguntes cada vegada més directes. Una frustració que la presentadora no va dubtar a mostrar-li al seu entrevistat en diverses ocasions, tement que moltes qüestions quedessin sense parlar-se davant la falta de claredat de Sanchís. Des que es va conèixer la sentència, el missatge de Toño se centra en el fet que té previst recórrer-la i en què a pesar d'haver perdut en aquesta ocasió, no pensa tirar la tovallola en la seva lluita contra l'Esteban, un argument al qual recorria en diverses ocasions, independentment de la pregunta.

Després de diversos estira-i-arronses, el moment més tens de la tarda va arribar quan un col·laborador li va preguntar que si el tema de les signatures falsificades estava pensat perquè ell pogués disposar dels ingressos si alguna cosa li passava a la seva representada. «Això em sembla cruel, mesquí i horrible. Aquesta és la teva gran pregunta de la tarda?», contestava taxatiu Sanchís, qui pràcticament no va aportar dades noves i malgrat que va tindre l'oportunitat de defensar-se en televisió no va voler resoldre algunes de les qüestions més rellevants que encara segueixen obertes.


Comentaris

envia el comentari