ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

La terrible història de Paul Servat i Barbara Bienvenue

La jove parella esperava tenir cinc fills

Fotos de Bárbara i Paul | Facebook

Després de dos mesos sortint junts, Bàrbara Bienvenue, de 37 anys, i Paul Servat, de 35 anys, es van assabentar que ella estava embarassada i es van posar molt contents de la notícia. Paul estava molt enamorat i estava decidit a fer el pas i formar una família al costat de Bàrbara. Uns dies més tard, ella, després d'anar a la primera ecografia, va confessar que no tindrien un bebè, sinó cinc. Un fet que canviaria la vida d'aquesta parella de Quebec, al Canadà.

Imagen de l'habitació que havien preparat. | Facebook

 

Cinc fills eren un projecte de grans dimensions, així que es van posar a la feina per a tots els preparatius. Els familiars i amics van celebrar la notícia i la parella va decidir obrir una pàgina a Facebook per informar de l'evolució de l'embaràs. Poc temps després, Paul i Bàrbara van començar a rebre donacions de persones anònimes que volien ajudar als pares amb el seu gran projecte, agafant totalment per sorpresa la parella.

Bàrbara va complir les 34 setmanes d'embarassada i Paul la va portar directament a urgències de l'Hospital Sainte-Justine de Mont-real. En arribar, Paul va rebre una notícia que el va deixar de pedra: Bàrbara no donaria a llum perquè no estava embarassada. Completament sorprès, Paul va preguntar als metges què podia haver passat, però la veritat és que a l'hospital no tenien registrada cap visita de Bàrbara, tot era mentida.

Els metges van explicar a Paul que la seva parella havia sofert pseudociesis, un embaràs psicològic. Un familiar de Bàrbara va confirmar la teoria i li va explicar a Paul que ella ja ho havia fet amb el seu anterior xicot. Paul, molt enfadat, va decidir trencar amb ella i marxar de la ciutat perquè no podia aguantar la situació. La seva història es va fer viral i molta gent va criticar a Bàrbara per jugar amb les il·lusions de la gent, encara que també hi ha molts usuaris d'Internet que la defensen, ja que es tracta d'una greu malaltia.


Comentaris

envia el comentari