ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

La vida de Niccolò, el jove italià assassinat en una discoteca de Lloret de Mar

Treballava en una fruiteria de Florència

 

«Amor, et vindré a buscar, t'ho prometo» va escriure Ilaria, parella de Niccolò Ciatti al seu mur de Facebook quan es va assabentar que aquest estava ingressat molt greu en un hospital català, després d'haver rebut una brutal pallissa a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar. Finalment, les ferides ocasionades per la baralla li van costar la vida. Tal com relata 'Il Corriere', Ilaria tan sols va poder arribar a Barcelona per donar el darrer adéu al seu amor, aquell noi que havia conegut un anys abans i amb el que tenia previst anar a viure quan acabés l'estiu. «Teníem la intenció de buscar una casa a la Toscana, per això es va posar a treballar com a fruiter al mercat central de Florència», ha explicat la jove al diari 'Il Corriere'. 

Desgraciadament, el destí tenia una mala jugada preparada per a la jove parella. El passat dissabte Niccolò va sortir de festa per Lloret de Mar amb la intenció de divertir-se amb els seus amics. Allà va creuar-se amb tres joves russos que li van propinar una dura pallissa de la qual no s'ha pogut recuperar. El jove italià va rebre desenes de cops de puny i puntades davant la mirada de desenes de persones. Els agressors, que no coneixien de res la víctima, van fugir després dels fets i van ser localitzats hores després pels Mossos d'Esquadra al passeig marítim de la localitat de la Costa Brava. 

 

Les xarxes socials del Niccolò s'han omplert de missatges d'estima. «Era molt dolç, tranquil i serè», ha escrit un company de feina del jove, «no tocaria ni a una mosca» ha compartit una amiga de la infància, «estimat Niccolò, mai havies fet mal a una mosca. Els que t'han matat pagaran per tota aquesta brossa» ha afegit. El pare de la víctima també va fer unes sentides declaracions on ha qualificat de «bèsties» els assassins del jove.Comentaris

envia el comentari