L'accident en què van morir un pare i un nen a la Catalunya Nord va ser provocat

El progenitor hauria accidentat el cotxe de manera voluntària

Imatge d'arxiu del SEM i Guàrdia Urbana en un accident
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'accident en què van morir un pare i un nen de 6 anys a la Catalunya Nord el passat 14 de setembre va ser provocat pel progenitor. Segons ha explicat la policia francesa, les proves apunten al fet que va ser el pare qui hauria accidentat el cotxe de manera voluntària en un barranc de la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda.

Cal destacar que poques hores abans la mare del nen havia denunciat als Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella i pare del menor no li havia entregat el fill, que després de la seva separació, tenien un règim de custòdia compartida.

La denúncia s'havia presentat al voltant de les dos quarts de tres de la tarda i la policia catalana va fer les gestions per localitzar l'exparella i va posar en cerca el seu vehicle amb un avís al sistema informàtic interpolicial.  

Cap a les set de la tarda, els Mossos van rebre l'alerta de la policia francesa dient que havien trobat un cotxe accidentat amb matrícula espanyola i dos cadàvers dins. Després de realitzar les investigacions pertinents, es va confirmar que es tractava del fill de la dona de Sabadell i la seva exparella.

El cotxe va ser trobat en un barranc de 20 metres

La policia francesa va localitzar el vehicle accidentat en un barranc de 20 metres d'alçada situat a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, en una zona coneguda com el Cap de Cervera. Després d'avisar al consolat espanyol a Perpinyà de la troballa, es va poder confirmar que el vehicle pertanyia a un home que havia estat denunciat poc abans per la seva exparella.

Una concentració silenciosa a Sabadell

Un cop s'ha conegut que l'accident va ser provocat pel pare de forma intencionada, l'Ajuntament de Sabadell ha convocat una concentració silenciosa aquest dimarts al migdia a l aplaça de Sant Roc per condemnar «l'assassinat». El consistori ha reiterat en un comunicat el seu «absolut rebuig a qualsevol forma de violència, discriminació o intolerància».


Comentaris

envia el comentari