IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'advocat de la família de Nadia abandonarà la defensa del pare

Alberto Martín té previst deixar de representar el pare després de la declaració d'aquest divendres

L'advocat de la família de Nadia abandonarà la defensa del pare després de la declaració d'aquest divendres | Europapress

Alberto Martín, l'advocat que ha portat fins ara la defensa dels pares de Nadia, la nena afectada d'una malaltia rara la família de la qual s'investiga per presumpta estafa, té previst deixar de representar el progenitor Fernando Blanco després que es produeixi la declaració prevista aquest divendres a Lleida. Fernando Blanco i la mare de la menor, Margalida Grau, han estat citats a declarar pel magistrat de La Seu d'Urgell al trobar indicis de delictes de provocació i explotació sexual en el pare després de la troballa d'unes fotografies de la menor en un memòria usb.

L'advocat, en una entrevista en Antena 3 recollida per Europa Press, ha precisat que la defensa dels dos progenitors «no és incompatible perquè no són enemics», però ha admès la dificultat de seguir representant els dos davant de la complexitat que va adquirint el cas i el «calibre dels arguments que fan falta en una defensa». Pel que fa a la decisió de deixar la defensa de Fernando Blanco i continuar representant Margalida Grau, l'advocat ha explicat que la decisió ha estat adoptada tenint en compte el bé de la menor. «Creiem que serà allò més convenient per a la nena ja que és la progenitora qui està amb ella i la que té més possibilitats de recuperar la pàtria potestat», ha explicat el lletrat. Alberto Martín ha incidit, tot i això, que la decisió de deixar la defensa de Fernando Blanco no està relacionada amb el nou rumb que ha pres la investigació al trobar-se les fotografies de contingut sexual. «No volem que sembli que, just ara, que això es complica, nosaltres fem un pas enrere, perquè hem parlat sobre l'opció que les defenses siguin independents», ha explicat Martín.

L'advocat ha insistit a defensar els pares de Nadia i ha assegurat que es troben «enfonsats» i tenen la sensació que «algú vol destruir-los sense saber quin pot ser la seva motivació». Martín ha assegurat que Fernando Blanco i Margalida Grau sostenen que «no hi ha hagut mai les més mínima intencionalitat bruta en cap acte de família» i, segons la seva opinió, «diuen la veritat». Segons ha explicat, la parella sosté que «no se solien gravar (mantenint relacions íntimes» perquè «ningú es grava habitualment», tot i que l'advocat ha afegit que «mai se sap si un dia, puntualment, fa un temps quan la nena tenia una edat física de cinc o sis i mental de quatre van tenir aquest punt d'intimitat que ells sabran explicar i contextualitzar».


Comentaris

envia el comentari