rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Arrimadas serà la portaveu de Ciutadans al Congrés

L'alcaldessa de Waterloo assegura que Carles Puigdemont s'ha instal·lat a la mansió de 550 metres quadrats

Tot i que la Policia Local no s'ha volgut pronunciar, alguns veïns han confirmat haver vist l'expresident de la Generalitat a la casa
La suposada nova mansió de Carles Puigdemont | Google Maps.

 

Ahir mateix, una nova polèmica va incrementar, per si no hi era prou alta, la pressió mediàtica sobre l'expresident Carles Puigdemont. El motiu era la seva suposada marxa de Brussel·les cap a la ciutat belga de Waterloo, on alguns mitjans asseguraven que havia decidit llogar una mansió de 550 metres quadrats, pels quals es deia que l'expresident pagaria 4.400 euros mensuals. Ara bé, la gran polèmica que ha generat semblava haver obligat l'expresident a repensar-ho. 

 

Ara bé, noves informacions apunten que el candidat de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat finalment ha decidit continuar amb els seus plans, i s'ha instal·lat a la polèmica mansió. Ho ha confirmat la mateixa alcaldessa de la ciutat belga, Florence Reuter, que ha assenyalat que han estat els mateixos veïns qui han assegurat que l'expresident ja viu a la casa. 

 

No han rebut cap sol·licitud de domiciliació

«Tenim efectivament la confirmació, a través dels veïns i la policia, que Carles Puigdemont està en aquesta casa», ha dit Reuter al diari 'L'Echo'. Ara bé, ni l'Ajuntament de la ciutat ni tampoc la policia local han volgut confirmar-ho públicament, en considerar que es tracta d'informació «confidencial» i al·legant la necessitat de «respecte a la vida privada». 

 

La impressionant cuina de la polèmica mansió de Waterloo | Telecinco

 

L'alcaldessa de Waterloo, però, ha reconegut que encara no els ha arribat cap «petició de domiciliació», però ha reconegut que Carles Puigdemont no té «l'obligació de fer-ho». Pel que fa a possibles mesures de seguretat per la presència de l'expresident, Reuter ha explicat que per ara la Policia Local no ha rebut cap demanda específica. En tot cas, ha explicat que li pertocaria al Centre de Crisi federal prendre una decisió com aquesta. 

Una casa espectacular

La polèmica casa disposa d'un total de 550 metres quadrats, repartits entre sis habitacions, tres banys, cuina amb tot tipus d'equipament, un garatge molt gran, amb capacitat per a quatre cotxes, i una terrassa d'aproximadament 100 metres quadrats. A més, el jardí de la mansió també superaria els 1.000 metres quadrats. 

 

La pressió mediàtica, però, va complicar els plans de Carles Puigdemont, que després de la publicació de les informacions sobre el lloguer «volia trencar el contracte de lloguer i recuperar part dels diners». De fet, fins i tot es va dir que el propietari «va amenaçar» de denunciar l'agent immobiliari. En principi, havia de ser un contracte de lloguer «clàssic», de nou anys, i cal recordar que, segons la legislació belga, si l'inquilí decideix trencar el contracte abans dels tres anys, ha de pagar una indemnització al propietari. 

Comentaris