IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Armada finalitza el rastreig sense èxit al Guadalquivir per trobar el cadàver de Marta del Castillo

Els militars assignats a aquest cas analitzaran les dades recopilades i lliuraran un informe a la Policia Nacional

L'embarcació Escandallo al riu Guadalquivir | Jose Manuel Vidal

Poc després de les 18.30 hores d'aquest dissabte, els militars de l'armada van concloure la cerca sense èxit de les restes de Marta del Castillo pel riu Guadalquivir. Segons informa ABC, els agents assignats a aquest cas elaboraran un informe amb totes les dades obtingudes durant la jornada i el lliuraran a la Policia Nacional. Durant el dilluns, els bussos del Grup Especial d'Operacions se submergiran per rastrejar més de prop el riu.

Aquest dissabte, al voltant de les 9.30 hores, un pot hidrogràfic va començar a realitzar una batimetria -mesurament del fons marí- del riu Guadalquivir per elaborar un mapa fisiogràfic. Va finalitzar prop del migdia i la va rellevar una llanxa de l'Institut Hidrogràfic de la Marina amb l'objectiu de realitzar un segon registre fisiogràfic. Durant l'operació, agents de la Policia Nacional i de la Policia Local han estat presents per vigilar la zona. 

Una gran quantitat de periodistes han estat presents des de primera hora del matí i desenes de persones s'han acostat per seguir les tasques de les embarcacions i també per donar ànims a la família. Els qui també han estat presents han estat el pare i l'avi de la víctima. Són conscients de la gran dificultat de trobar a la seva nena després de vuit anys, però s'aferren a «un cinquanta per cent» de probabilitats, segons ha declarat Antonio del Castillo.


Comentaris

envia el comentari