L'assassí de Blanes va matar la seva dona en descobrir el telèfon d'un desconegut al mòbil d'ella

Patrícia es volia separar del seu home Ronaldo
Patricia Zurita, assassinada a Blanes, amb dos dels seus fills.
Patricia Zurita, assassinada a Blanes, amb dos dels seus fills. | Xarxes socials

El passat 9 d'abril una dona de nacionalitat boliviana era assassinada a mans de la seva parella al municipi de Blanes, a la comarca de La Selva, convertint-se en la primera víctima de violència masclista del 2018 a Catalunya. 

 

Es tractava de Patrícia, una veïna de Blanes de 40 anys, d'origen bolivià i mare de tres fills, la qual havia pres, recentment, la decisió de separar-se del seu home, Ronaldo, tal com publica 'El Periódico'. 

  

 

 

Patrícia es volia separar d'ell

Aparentment, l'home hauria acceptat aquesta decisió de la seva dona, ja que, fins i tot, havia buscat un pis a Malgrat de Mar, al Maresme. No obstant això, el seu entorn més pròxim asseguren que dins el seu cap, Ronaldo «tenia idees estranyes».

 

Unes idees que, segons apunta el citat mitjà, va alliberar en descobrir un número de telèfon desconegut al mòbil de la seva dona i sospitar que potser existia un altre home. 

 

Davant aquest descobriment, Ronaldo es va aixecar durant la matinada del passat 9 d'abril i va anar a la cuina a buscar un ganivet. Va agafar el més gran, el que tenia una fulla de 23 centímetres de llarg i 4 d'ample, i va tornar a l'habitació per situar-se al costat de Patrícia, que seguia adormida.

 

La va apunyalar més de 20 vegades al coll, al tòrax, a l'abdomen i sobretot a la zona costal, segons va comptabilitzar l’anàlisi forense practicada al cadàver de la dona.
 

La va matar en presència dels seus fills

No obstant això, Patrícia va aconseguit sortir del llit pel costat oposat al qual l'atacava el seu marit i va poder caminar fins al passadís, on es va desplomar. Els crits de la víctima van despertar els dos fills que encara vivien amb ells. El més petit, de 10 anys, va entrar a l'habitació i va presenciar com Ronaldo s'autolesionava clavant-se el ganivet. 

 

En veure-ho, el menor va intentar impedir-ho i es va fer un tall a les mans. D'altr abanda, Ronaldo, es va perforar un intestí, tot i que ja està recuperat, contràriament a Patrícia, qui encara que hagués sigut atesa i intervinguda d'urgències, no hauria sobreviscut. 

 

Segons apunta el citat mitjà, l víctima acabava de ser ascendida a encarregada del restaurant Blaumar. Tanmateix, netejava cases durant les hores que li quedaven lliures entre setmana. 

 

Així doncs, era ella qui portava tots els diners que entraven a casa i, ara, havia pres la decisió de separar-se del seu marit Rolando, qui, en canvi, era a l’atur, estava deprimit i no volia separar-se.Comentaris

envia el comentari