L'assassí de Santa Perpètua vivia amb la germana de la seva exparella «per pena»

Tot i tenir una ordre d'allunyament de 1.000 metres, vivia a pocs metres de l'escola on ella treballava

L'aparcament de Santa Perpètua de Mogoda on s'ha trobat el cos de la dona assassinada | Jordi Pujolar

Francisco José, l'home que va matar el passat dimarts, 21 de febrer, la seva exdona a Santa Perpètua de Mogoda, no respectava l'ordre d'allunyament que l'obligava a estar a més de 1.000 metres de la víctima. Com ja explicava 'CatalunyaDiari.cat', l'agressor va apunyalar la dona quan sortia de treballar en una escola municipal.

Segons publica Telecinco, s'ha sabut que l'assassí confés mai havia respectat aquesta ordre d'allunyament i que realment vivia amb una de les seves cunyades «per pena». L'habitatge on residia era a pocs metres de l'escola on treballava la víctima, que ja l'havia denunciat en tres ocasions per amenaces. De fet, l'ordre d'allunyament de 500 metres que hi havia es va haver d'ampliar a 1.000 metres perquè l'agressor no la complia, però no va servir de res. La falta de testimonis va fer que s'arxivessin diverses denúncies prèvies, però fa tres mesos va tornar a denunciar i va aconseguir que es fixés la data pel judici a l'abril. 

Leidy Yuliana Díaz Alvarado, de 34 anys, treballava com a persona de la neteja a l'escola municipal i va ser allà, en acabar el seu torn a les dotze de la nit, on la seva exparella la va atacar amb un ganivet. La dona va morir a l'instant i l'autor es va entregar als Mossos d'Esquadra. Mare de cinc fills, era originària d'Equador i feia deu anys que vivia a Espanya. La dona havia decidit posar fi a la seva relació amb Francisco José a mitjans del 2016 i havia interposat una denúncia contra ell per maltractament. Ara, els fills de la dona, tots menors d'edat, quedaran a càrrec de les germanes de Leidy que també resideixen a Espanya.


Comentaris

envia el comentari