YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'assassí dels seus pares i avi a Tenerife, a l'espera de passar a disposició judicial

El jove va confessar després que la Guàrdia Civil trobés incongruències entre el seu relat i la inspecció ocular de l'escena del crim

Imagen de Ricardo Ortega, asesino confeso de sus padres y su abuelo en Arona, Tenerife
Imatge de Ricardo Ortega, assassí confés dels seus pares i el seu avi a Arona, Tenerife | Xarxes socials

Ricardo Ortega, el jove de 23 anys que va assassinar als seus pares adoptius i al seu avi divendres passat, 23 de març, a la localitat de Tenerife d'Arona, segueix als calabossos del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Platja de les Amèriques a l'espera de passar a disposició judicial després de confessar ser l'autor del crim.

El jove va ser qui va alertar a primera hora de divendres de la troballa dels tres cossos sense vida dels seus pares, Antonio Ortega Rodríguez i Carmen Nola Martín Merante, i del seu avi a la seva llar familiar.

Hores després, després de detectar els investigadors diverses incongruències del seu relat, Ricardo va acabar confessant ser l'autor del triple crim, encara que per ara no ha transcendit el motiu dels seus actes.

Ricardo «troba» els cossos sense vida dels seus pares i el seu avi

Els fets van passar divendres, al voltant de les 5.20 hores del matí, quan la Policia Local d'Arona cedeix el cas a la Guàrdia Civil, que arriba al lloc dels fets i es troba a Ricardo, únic testimoni del succés, «en gran estat nerviós».

Dins de la llar, els agents de la Benemèrita troben el cos de l'avi, a la planta superior, i dels pares del jove al pis inferior. Els tres presentaven signes de violència i d'haver estat apunyalats, segons han informat fonts policials i governamentals.

La Guardia Civil investiga el asesinato de 3 miembros de una misma familia por parte del hijo de dos de ellos
La Guàrdia Civil investiga l'assassinat de tres membres d'una mateixa família per part del fill de dos d'ells. | DiarioEspaña.com

Com a únic testimoni de la situació, la Guàrdia Civil es va endur a Ricardo a dependències policials per prendre-li declaració, especialment perquè el seu relat no tenia coherència amb la inspecció ocular que es va fer de l'habitatge en trobar els cossos.

En aquest instant, Ricardo Ortega cedeix davant la pressió i confessa ser l'autor del triple assassinat, pel que queda detingut i custodiat per la Guàrdia Civil. S'espera que entre avui i demà passi a disposició judicial.

Ricardo, adoptat als 7 o 8 anys

Antonio Ortega Rodríguez, de 68 anys, i Carmen Nola Martin, de 59, van adoptar a Ricardo quan tenia 7 o 8 anys a Veneçuela. Eren un matrimoni conegut a la seva localitat, on tenien un terreny de 25.000 metres de plataners.

Segons 'Diario de Avisos', Ricardo tenia problemes psiquiàtrics i havia rebut tractament en un centre de toxicòmans de Madrid. De fet, havia tornat a casa tot just uns dies abans del crim després d'un temps d'internament.

Així i tot, asseguren que Ricardo es portava bé amb els seus pares, de manera que encara no hi ha cap hipòtesi sobre el motiu o els motius que van poder portar-lo a assassinar brutalment als seus pares i al seu avi.


Comentaris

envia el comentari