L'assassí de la Laia la podria haver agredit sexualment

Quan van trobar el cadàver, tenia els pantalons baixats

Els Mossos, a l'exterior del domicili a Vilanova i la Geltrú
Els Mossos, a l'exterior del domicili a Vilanova i la Geltrú | CatalunyaDiari.cat

L'assassí de la Laia la podria haver agredit sexualment, segons les noves sospites sobre el crim. El mòbil del crim, doncs, podria haver estat aquest, en aparèixer el cadàver de la nena amb els pantalons baixats. 

El dia d'avui es presenta com una data clau pel cas. El presumpte assassí, un home de 42 anys i veí dels avis de la menuda Laia, es troba a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i l'interrogaran al mateix espai. Ara, doncs, la teoria sobre una agressió sexual pren força després que els Mossos trobessin la menuda amb els pantalons baixats. 

L'autòpsia confirmava l'asfíxia i s'investiguen presumptes abusos

L'autòpsia realitzada al cos de la nena de 13 anys assassinada ahir a Vilanova i la Geltrú va determinar que la menuda havia mort per asfíxia. La nena, en aquest context, tenia un petit objecte a la gola, quelcom que confirmava que la nena hauria mort ofegada. 

A més, també es van detectar indicis de què la menor podria haver patit abusos sexuals i els Mossos es troben en plena investigació del succés. Tot i això, encara més proves per poder confirmar les sospites dels Mossos.

Cal recordar, finalment, que el cos de la petita Laia va ser trobat pels seus tiets amagat sota un matalàs de la casa d'un veí dels seus avis. Li faltaven, a més, diverses peces de roba, tot i que no ha sortit a la llum de quines es tractava. 

Tenia els pantalons baixats 

És una de les proves que indueixen als Mossos d'Esquadra ha determinar que la nena podria haver estat víctima d'abusos sexuals. Així mateix, el cert és que els agents van trobar el cos de la menuda sense diverses peces de roba i, per la qual cosa, no descarten la hipòtesi de l'abús sexual per part del presumpte assassí. 


Comentaris

envia el comentari