L'atleta paralímpic català que ha guanyat la marató de París

L'emocionant esprint final va donar-li la victòria

Un atleta paralímpic català s'ha endut la Marató de París després d'un espectacular esprint final que es pot veure al vídeo que teniu a sota d'aquesta notícia. Es tracta de Rafael Botello, que es va disputar la victòria amb el suís Heinz Frei fins a pocs metres de la línia de meta.

Botello, que pertany al Club Triatlón Santa Bárbara Melilla, d'on és la seva família, va anar de menys a més durant la cursa, deixant enrere el grup de 8 ciclistes amb què va començar la marató. Finalment, el seu temps va ser d'1 hora, 32 minuts i 2 segons, i la mitjana de la velocitat a què va disputar la cursa, de 27,5 km/h.

Sprint final - marathon Paris 2016

Le superbe sprint final du marathon de Paris 2016 & un Français sur le podium ! (victoire en 1:32:02 - moyenne 27,5 km/h)#MarathonParis #Marathon #Paris #Paralympics Comité Paralímpico Español Swiss Paralympic