rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

L'autòpsia de Vanessa revela que l'assassí va abusar sexualment d'ella

Rubén passarà avui a disposició judicial
Vanessa Ferrer va ser trobada sense vida divendres passat dia 28 | Facebook
 
 

Segons l'assassí confés, Rubén Aragonès Simón, després d'una forta discussió amb Vanessa, va escanyar a la menor de 15 anys el cadàver de la qual va ser trobat en un profund avenc a Xella, València. Segons va informar el diari Levante, l'autòpsia revela que la menor va ser violada i escanyada abans que s'abandonés el seu cos.

 

Les autoritats estaven pendents dels resultats per aclarir si els cops que presentava el cadàver eren producte de la caiguda o d'una cosa més greu. Després que ahir l'assassí confés donés noves dades sobre el crim, està previst que avui passada al llarg del matí a disposició judicial. Vanessa i Simón eren amics, estudiaven en el mateix institut i les seves famílies es coneixien. Rubén havia estat parella d'una de les amigues de la víctima, amb la qual havia tingut problemes. La noia havia sofert amenaces per part d'ell i la controlava contínuament. La relació va acabar amb dues denúncies per violència de gènere i una ordre d'allunyament que va infringir.

 

No només això, sinó que el noi també tenia antecedents per robatori amb violència i per la seva relació amb el món de les drogues. Va ser condemnat una vegada a realitzar treballs per a la comunitat, i ara se l'acusa d'assassinat en primer grau. A la seva declaració va reconèixer haver discutit amb ella, escanyar-la, embolicar-la en una manta i tirar-la a l'avenc, encara que no s'acorda del tot bé perquè havia pres cocaïna. Per portar el cadàver fins allà li va demanar ajuda a dos amics, que li van prestar el seu cotxe, encara que els dos han estat posats en llibertat després de declarar.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris