L'autòpsia de Vanessa revela que l'assassí va abusar sexualment d'ella

Rubén passarà avui a disposició judicial

Vanessa Ferrer va ser trobada sense vida divendres passat dia 28 | Facebook
 
 

Segons l'assassí confés, Rubén Aragonès Simón, després d'una forta discussió amb Vanessa, va escanyar a la menor de 15 anys el cadàver de la qual va ser trobat en un profund avenc a Xella, València. Segons va informar el diari Levante, l'autòpsia revela que la menor va ser violada i escanyada abans que s'abandonés el seu cos.

Les autoritats estaven pendents dels resultats per aclarir si els cops que presentava el cadàver eren producte de la caiguda o d'una cosa més greu. Després que ahir l'assassí confés donés noves dades sobre el crim, està previst que avui passada al llarg del matí a disposició judicial. Vanessa i Simón eren amics, estudiaven en el mateix institut i les seves famílies es coneixien. Rubén havia estat parella d'una de les amigues de la víctima, amb la qual havia tingut problemes. La noia havia sofert amenaces per part d'ell i la controlava contínuament. La relació va acabar amb dues denúncies per violència de gènere i una ordre d'allunyament que va infringir.

No només això, sinó que el noi també tenia antecedents per robatori amb violència i per la seva relació amb el món de les drogues. Va ser condemnat una vegada a realitzar treballs per a la comunitat, i ara se l'acusa d'assassinat en primer grau. A la seva declaració va reconèixer haver discutit amb ella, escanyar-la, embolicar-la en una manta i tirar-la a l'avenc, encara que no s'acorda del tot bé perquè havia pres cocaïna. Per portar el cadàver fins allà li va demanar ajuda a dos amics, que li van prestar el seu cotxe, encara que els dos han estat posats en llibertat després de declarar.


Comentaris

envia el comentari