IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'autòpsia determina que el cadàver calcinat que van trobar a Begues era una dona

Els Mossos d'Esquadra treballen a identificar la seva identitat

Els Mossos d'Esquadra inspeccionant la zona on va aparèixer el cadàver
Els Mossos d'Esquadra inspeccionant la zona on va aparèixer el cadàver | Cedida

El cadàver calcinat que es va trobar la passada setmana a Begues, al Baix Llobregat, el 28 de desembre, ha estat identificat com el cos d’una dona. Així ho ha determinat l’autòpsia que es va fer a les restes mortals de la víctima, qui encara no ha estat identificada. Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquesta informació, detallant que començarà la investigació per donar amb el causant del suposat crim.

En aquests moments, els agents de la policia catalana es troben reconeixent les bases de dades de les quals disposen, en què es troben els registres de les dones que han desaparegut en les últimes dates. La hipòtesi que es treballa des d’un primer moment és que pugui ser un cas de violència masclista, encara que no es descarten altres alternatives.

Trobada per un caçador

Va ser el passat dijous quan un caçador va donar amb el cadàver calcinat de la dona en un camí del municipi de Begues, a la província de Barcelona. Des d’un primer moment, els Mossos d’Esquadra es van desplaçar per fer-se amb les restes del cos, delegant el cas a la Divisió d’Investigació Criminal, que es troba en plena investigació per obtenir més dades sobre el cas.

El mateix caçador ha estat el responsable d’aportar altres «dades rellevants» a la policia catalana, les quan serveixen per formular les hipòtesis que apareixen fins al moment. Sobre aquest tema, s’ha inclòs la informació sobre un vehicle que, hores prèvies al moment de la troballa, es trobava al voltant de la zona dels fets.

Imatge del lloc on va aparèixer el cadàver
Imatge del lloc on va aparèixer el cadàver | Cedida

 

El testimoni va aportar la informació després de ser el primer a topar amb la víctima, una vegada es va adonar del foc que l’estava calcinant, el qual va ser provocat i va afectar part de la zona boscosa. La zona ha estat inspeccionada pels agents dels Mossos d’Esquadra, que consideren que l’incendi es va produir per amagar les restes del cadàver.


Comentaris

envia el comentari