ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

L'autòpsia oficial de Gabriel Cruz apunta a l'estrangulament

El cos del menor va ser extret ahir al migida de l'interior del maleter d'Ana Julia Quezada, parella del pare del menut

Imagen que publicó la detenida junto a Gabriel.
Ana Julia amb Gabriel | Cedida

L'autòpsia preliminar de l'Institut Anatòmic d'Almeria sobre la mort de Gabriel Cruz revela que el menor presenta diversos cops a la zona del coll i tot apunta a l'estrangulament.

Després de la informació inicial de Nico Abad, que apuntava a que el cos del menut tenia diversos cops, ara s'hauria confirmat la hipòtesi de l'agressió. En aquest cas, doncs, Ana Julia Quezada —actual parella de Ángel, el pare del petit—, hauria raptat al petit el dimarts, 27 de febrer, per assassinar-lo presumptament instants després. 

Quezada, d'altra banda, porta detinguda des d'ahir al migdia —quan la Guàrdia Civil va descobrir que tenia el cos del menut al seu maleter— i era una de les principals incriminades per la benemèrita. 

Es tracta d'una fase inicial

L'informe és preliminar i, per tant, no conclusiu. La resolució d'aquesta fase de l'autòpsia, però, és essencial per als investigadors de la Guàrdia Civil, per poder acabar els registres que s'estan efectuant en aquests moments.

D'altra banda, al llarg dels propers dies es coneixeran els detalls exactes que van causar la mort del menut Gabriel Cruz, la desaparició del qual va suposar una gran consternació al país sencer. 

S'investiga també si en el seu assassinat va participar-hi més d'una persona. A primera hora del matí s'especulava que Ana Julia Quezada —que ha estat present en tots els actes públics i de recerca del petit— podria haver actuat sola però, a hores d'ara, la benemèrita no descarta que hi hagi més persones involucrades. 

«Sé que sóc la sospitosa número 1 perquè sóc l'última persona que va veure amb vida en Gabriel», va relatar Ana Julia a la benemèrita just després de ser detinguda, segons el periodista d'Antena 3, Nacho Abad.            


Comentaris

envia el comentari