IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'àvia de Bimba Bosé va decidir no anar al funeral i passar el dol tota sola

Lucía Bosé, de 86 anys, viu a Brieva, un petit poble de Segòvia

Lucía Bosé en la seva última aparició pública el 20 d'octubre de 2016 | GTRES
 

La capella ardent de Bimba Bosé s'ha anat omplint sense descans durant tot el dia de coneguts, familiars i amics de la jove. Però l'absència més sonada ha estat la de Lucía Bosé, la matriarca del clan, que no ha aparegut per acomiadar-se de la seva néta més especial. La veritat és que molts s'han preguntat si seria per problemes de salut o per algun altre motiu.

Segons 'El Español', Lucía Bosé ha preferit passar el dol en solitud i no aparèixer davant dels focus per acomiadar la seva néta. Es troba vivint des del mes d'octubre en un petit poble de Segòvia de 76 habitants anomenat Brieva. Allí va decidir retirar-se quan va tornar de passar diversos mesos a Panamà cuidant els fills de Miguel Bosé, i al poble l'han acollit amb els braços oberts.

Segons els veïns de la localitat, Lucía Bosé es troba en un estat de salut estable malgrat la tristesa per la mort de la seva néta Bimba. «Lucía és una dona molt propera, convivint amb ella t'adones que és una dona de món, d'aquestes dignes de conèixer», explicava un veí. Al poble, l'opinió sobre la seva absència en el funeral és dividida: alguns creuen que per la seva edat és comprensible que no vulgui exposar la seva tristesa; altres pensen que és estrany, ja que és una dona molt activa.


Comentaris

envia el comentari