IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'àvia de la Nadia també va creure l'estafa i va demanar un préstec de 70.000 euros

Cada mes paga 780 per pagar un crèdit que pensava que anava destinat a la cura de la malaltia de la seva néta

El cas Nadia continua revelant nous detalls. Aquest divendres, mentre els pares de la nena han declarat per donar explicacions sobre les fotos sexuals trobades pels Mossos, ha sortit a la llum que Catalina, l'àvia materna de la menor, va demanar un préstec de 70.000 euros. Uns diners que va entregar al pare, Fernando Blanco, amb l'objectiu de contribuir en la cura de la malaltia estranya que patia la nena, segons ha explicat a El Programa de Ana Rosa. Un crèdit que encara no ha acabat de pagar i pel qual paga cada mes 780 euros.

  

  

La dona ha assegurat que, després de fer-se pública l'estafa i l'existència de presumptes fotografies de caràcter sexuals dels pares amb la nena, senten molt de dolor. Catalina està molt desconcertada i no s'esperava que el seu gendre, un home que li «encantava», hagués pogut actuar com ho ha fet. Sobre la seva filla ha explicat que «fa tres dies sense menjar i té por que l'enviïn a la presó i ha alertat que ha amenaçat de suïcidar-se si això passa.

La família de Nadia Nerea, que viu a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) va engegar una campanya de donacions l'any 2008, amb el pretext de demanar ajuda per curar la seva filla d'onze anys que pateix Tricotiodistrofia, una malaltia genètica sense cura del que se'n coneixen poc més d'un centenar de casos arreu del món i que comporta trastorns com un envelliment prematur, retard en el desenvolupament físic i mental i problemes a la pell i oculars, entre d'altres. La menor va ser diagnosticada de la malaltia l'any 2006. Fa pocs dies que ha sortit a la llum que aquesta campanya i la malaltia de la nena són un frau i els Mossos d'Esquadra segueixen investigant. En la campanya hi han participat cares molt conegudes com són Jordi Évole i Ana Pastor, que ja han demanat perdó a través de les xarxes per difondre la historia sense haver-la contrastat.


Comentaris

envia el comentari