L'avió més modern del món arriba a Barcelona

L'aeronau ofereix diferents avantatges i operarà a partir del 3 d'abril

La nova aeronau A350 de Singapore Airlines | CatalunyaDiari.cat

L'aerolínea Singapore Airlines ha decidit operar la ruta aèrea entre les ciutats de Barcelona i Singapur. Aquesta setmana ha anunciat que el canvi del Boeing 777 que utilitza actualment al Airbus A350 es produirà el pròxim 3 d'abril i es farà amb l'avió més modern del món. La nova aeronau ofereix 253 seients en tres classes diferents: 42 en 'business', 24 en economia premium i 187 en classe turista.

Segons l'operadora, el nou avió «subratlla el compromís de Singapore Airlines amb el mercat espanyol i persegueix l'objectiu de portar a més passatgers a descobrir el sud-est asiàtic i Austràlia». Fa uns mesos, el novembre de l'any passat, Singapore Airlines ja havia anunciat l'arribada de l'aeronau A350 i va esvair els rumors sobre la connexió transatlàntica després d'anunciar que l'enllaç faria escala a Milà (Itàlia) a partir de l'octubre.

La seva arribada permetrà a Singapur comercialitzar un nou producte a bord: la classe d'economia premium. L'aeronau oferirà seients reclinables (d'una amplada de 48 centímetres), un espai per deixar els objectes personals i una pantalla d'alta definició de 13,3 polzades. A més, els passatgers que viatgin en aquesta classe podran embarcar fins a 35 kg i utilitzar el 'check-in' prioritari. 


Comentaris

envia el comentari