L'empresa d'autobusos EOS Fors Fortuna deixa a vuitanta alumnes sense sortida de fi de curs

Segons la coordinadora de sortides del centre de secundària Bages Sud, el servei havia estat contractat feia dos mesos

L'empresa d'autocars EOS Fors Fortuna ha deixat sense sortida de fi de curs a una vuitantena d'alumnes de l'institut Bages Sud de Castellbell i el Vilar. La professora i coordinadora de les excursions del centre, Lídia Giménez, ha explicat que l'institut «havia contractat el servei de dos autocars feia almenys dos mesos». Un dels vehicles havia de portar uns cinquanta alumnes de primer i segon d'ESO al parc d'aventura Jungle Trek de Tamarit, mentre que el segon s'havia d'endur a una trentena d'estudiants de tercer i quart d'ESO al Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels. Segons informa 'Regió 7', cap dels dos autobusos ha aparegut. Els sis professors i els alumnes que havien d'anar d'excursió de fi de curs avui, dimecres 21 de juny, han esperat des d'un quart de nou a què vinguessin els vehicles.

En veure que aquests no arribaven, la coordinadora ha decidit trucar a l'empresa esperant una resposta. «Ens han dit que ja estaven venint, tot i que no m'han sabut dir d'on havien sortit exactament», relata Giménez. Després d'una estona, la professora ha tornat a telefonar l'empresa però aquest cop no els han contestat. La indignació del professorat envers la falta de professionalitat per part de EOS Fors Fortuna i la tristor dels alumnes, ha portat a l'equip docent a intentar trobar maneres perquè els joves poguessin gaudir d'una excursió com Déu mana l'últim dia de curs. 

Malauradament, era gairebé impossible contractar una altra empresa d'autocars a causa de la indisponibilitat per manca de vehicles lliures i els organitzadors han decidit portar els alumnes a la piscina municipal de Castellbell, situada al costat de l'institut. Cal recordar que fa poc més de dos mesos, la mateixa empresa de transport va deixar sense sortida a tres-cents alumnes de Sant Vicenç de Castellet en anul·lar sobtadament el servei contractat. Giménez ha avançat que la intenció del centre de secundària és «emprendre accions legals contra l'empresa d'autocars fent una denúncia amb el suport del departament d'Ensenyament».


Comentaris

envia el comentari