ÚLTIMA HORA

🔴 Junqueras recorre al TGUE per recuperar el seu escó a l'Eurocambra

L'empresa familiar del pare de Diana Quer té problemes econòmics

El grup immobiliari va registrar pèrdues de fins a 260.000 euros i té problemes de tresoreria per pagar alguns dels seus socis
Imatge de Juan Carlos Quer, pare de la desapareguda Diana Quer | cedida
 
 

La família de Diana Quer, de la qual encara es desconeix on és després de diverses setmanes desapareguda, segueix sumant problemes a la seva llista de males notícies. Aquesta vegada, la notícia està relacionada amb la seva situació econòmica, ja que, segons explica Economia Digital, el holding empresarial presidit per Juan Carlos Quer, pare de la desapareguda, ha entrat en pèrdues anuals de 260.000 euros i problemes de tresoreria que li impedeixen abonar totes les participacions dels socis en la compra de Selquer Motor després de l'absorció de tres de les seves filials.

Grupo Inmobiliario 4H SL, on també treballen els seus germans Isabel i José Fernando, va entrar en problemes l'any passat en declarar unes pèrdues de 260.000 vers el resultat positiu de 90.000 euros de l'exercici anterior. Els ingressos de la companyia, en canvi, van augmentar fins a sobrepassar els 1,1 milions d'euros, gairebé 200.000 euros més que l'any anterior, però no van evitar que el benefici net del grup tingués unes pèrdues de 217.000 quan un any abans va tenir un resultat positiu de 98.600 euros.L'any passat, el grup va absorbir tres de les seves filials: Promotora Española de Edificios Comerciales SL, Distribución de Automóviles y Servicios, y Selquer Motor SL. Un any abans, el 2014, Grupo Inmobiliario 4H va rebre dos préstecs dels seus socis per «afrontar desfasaments transitoris de tresoreria» que van sobrepassar el milió d'euros en conjunt. Al tancament de l'exercici anterior, l'empresa encara tenia pendent l'abonament de l'import corresponent a la compra de participacions de l'empresa Selquer Motor a alguns dels seus socis.