L'empresa Petrolis Independents tindrà tres establiments més a Girona el 2018

Ja té vuit benzineres i part dels beneficis es destinen a projectes relacionats amb la independència de Catalunya

Benzinera de Petrolis Independents | CatalunyaDiari

L'empresa Petrolis Independents es va crear el 2014 i, en aquest període, ja ha posat en marxa vuit benzineres arreu de Catalunya. La darrera, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) aquesta setmana passada. Tots són establiments de baix cost on el client sap de seguida que els amos estan compromesos amb la independència. A tots els establiments oneja l'estelada i els seus propietaris asseguren que significar-se a favor del procés els ha reportat un augment de vendes (entre un 20-50% més en aquelles benzineres que ja funcionaven).

Un dels propietaris, Joan Canadell, explica que destinen prop del 50% dels beneficis a projectes compromesos amb el procés (70.000 euros en tres anys) i destaca que tributen des del primer dia a Catalunya. L'empresa tancarà el 2107 amb una facturació superior als 12 MEUR i preveu obrir tres establiments nous a la demarcació de Girona el 2018. L'empresa es va fundar el 2014 i, tot i que es dedica al sector de les benzineres, els seus propietaris sostenen que una de les principals missions és invertir en projectes de responsabilitat social corporativa que tinguin com a objectiu la consecució de la independència de Catalunya. En aquests tres anys, han obert ja vuit benzineres arreu de Catalunya. La darrera, la setmana passada a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) i preveuen també una nova obertura a Lleida el proper mes de maig.

Entre els projectes de futur, hi ha tres possibles establiments nous a la demarcació de Girona per al 2018. Concretament, a les comarques del Pla de l'Estany, Ripollès i Baix Empordà. Petrolis Independents preveu tancar el 2017 amb una facturació superior als 12 MEUR. Segons Canadell, el marge de benefici és petit (de l'1%) perquè tenen els preus molt ajustats. Ara bé, l'empresa reinverteix pràcticament el 50% dels beneficis en projectes diversos, sempre amb l'objectiu de la independència com a denominador comú. 


Comentaris

envia el comentari