Léo Percovich, excompany de Karanka, perd les seves dues filles en un accident de cotxe

L'entrenador viatjava amb la seva família, quan va caure des d'una altura de 20 metres
Aitor Karanka al costat de Léo Percovich | 'El Español'

 

La mort d'un fill o filla és un dels successos més traumàtics que uns pares poden experimentar. Léo Percovich, entrenador de porters i amic del tècnic espanyol Aitor Karanka, ho està vivint per partida doble aquest Nadal. Percovich viatjava en cotxe amb la seva dona i els seus tres fills, quan va patir un tràgic accident que el va fer caure des d'una altura de 20 metres.

  

 

 

Quan van arribar els serveis d'emergència tots els passatgers van haver de ser atesos i traslladats a l'hospital. No obstant això, desgraciadament no tots van sobreviure. Les seves dues filles menors, una d'elles de 10 anys, van morir a l'hospital a causa de les ferides, mentre que el seu fill es troba greu a l'hospital.

El tràgic succés va tenir lloc el passat 16 de desembre entre Rio de Janeiro i Belo Horizonte, quan una de les rodes del cotxe va impactar contra el lateral de la calçada i el conductor va perdre el control del vehicle, caient per un viaducte. El matrimoni va sortir pràcticament il·lès, però els seus fills no van tenir la mateixa sort. El Fluminense sub20, club on ara treballava Percovioch, ha decretat tres dies de dol oficial.

 

 

Karanka, molt afectat pel succés

Un dels primers a assabentar-se de la notícia ha estat el que va ser segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, qui va coincidir amb Léo Percovich en el Middlesborugh anglès. «No ha passat un sol dia en què no hagi pensat en Léo Percovich i en la seva família. Des d'aquí vull enviar-los molta força i tot el meu afecte en aquests moments tan durs», escrivia al seu compte de Twitter.

Léo Percovich, un tècnic veterà

Percovich és un entrenador amb una llarga trajectòria, tant en el futbol europeu com en el sud-americà. Va començar la seva carrera en el Nacional de Montevideo uruguaià i d'aquí va passar al Brasil. Posteriorment va ser entrenador de porters a diversos països nord-americans i en el Middlesborough, on va coincidir amb Karanka. Actualment exercia la mateixa funció en el Fluminense sub20.

 

Comentaris