Les cinc noies que vas conèixer quan eren petites i que ara han canviat de manera espectacular

Moltes les vas conèixer com a cantants o quan van actuar en sèries de televisió

Tots hem crescut amb algunes pel·lícules o sèries de televisió que han marcat la nostra infància. En aquests programes d'entreteniment hi apareixien algunes nenes que avui dia han fet un canvi espectacular. Tot seguit us ensenyem alguns dels canvis de cinc joves que van ser estrelles en el seu moment.

María Valverde

María Valverde | Cedida

 

A María Valverde la vam veure de molt jove a 'La flaqueza del Bolchevique’, i la veritat és que li va encantar a tothom. Els seus trets físics s'han marcat molt més i s'ha convertit en una noia molt elegant. Més tard, l'hem pogut veure interpretant papers de diferents pel·lícules, com 'A tres metros sobre el cielo' o 'Tengo ganas de ti'.

María Isabel

María Isabel | Cedida

 

María Isabel ens va conquistar amb el 'Antes muerta que sencilla', que van ballar petits i grans, en totes les discoteques durant un parell d'anys. Va ser un èxit efímer i la cosa va quedar aquí. La veritat és que va desaparèixer durant un temps i suposem que es va centrar en coses seves. Durant aquest temps va créixer i actualment és així.

Melody

Imagen de Melody. | Cedida

 

Melody va marcar una nova era en la música espanyola amb la seva cançó 'El baile del gorila' i encara que molts no ho sàpiguen, aquesta jove ha desenvolupat una gran carrera musical. A més, va tenir incursions en la televisió i en la publicitat, sent imatge de 'Dolce & Gabanna', 'Gucci' i 'Versace', entre altres marques. L'artista també va debutar al cinema amb la pel·lícula 'Ahora o nunca'.

Carlota Boza

Imagen de Carlota Bozas. | Cedida

 

L'actriu madrilenya actualment té 15 anys i ha sorprès a tothom pel seu gran canvi. Boza porta a la sèrie de Telecinco des dels seus inicis, des del 2007, i ha participat en 90 episodis. També l'hem pogut veure en petits papers com en 'La Duquesa' o en 'Los misterios de Laura'.

Blanca Suárez

Imagen de Blanca Suárez. | Cedida

 

Blanca Suárez ha anat refinant el seu estil amb el pas dels anys. L'actriu es va donar a conèixer a la petita pantalla pels seus papers de Julia i Ainhoa en les sèries d'Antena 3, 'El internado' i 'El barco', respectivament. Ha plogut molt des d'aleshores, i ara l'actriu s'ha convertit en una de les més demanades de la televisió i del cinema per les seves grans actuacions.


Comentaris

envia el comentari