ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Les dones dels jugadors del Chapecoense s'havien tatuat un avió abans de l'accident

Tenien previst viatjar a Punta Cana amb les seves parelles el pròxim 9 de desembre

Les dones dels futbolistes havien planejat un viatge amb els seus marits a Punta Cana i compartien detalls a través d'un grup de Whatsapp. | La Información

Aquesta és una d'aquestes casualitats que es donen en la vida. Dotze dels jugadors del Chapecoense tenien planejat anar plegats de vacances amb les seves parelles. Segons afirma el diari La Información, les dones havien planejat tot el viatge i compartien detalls a través d'un grup de Whatsapp. La previsió era d'anar a Punta Cana amb els seus marits el pròxim dia 9 de desembre. Rosángela María Loureiro, dona de Cleber Santana, l'exjugador de l'Atlètic i el Mallorca mort en l'accident, explica que per aquest motiu, les dones es van tatuar un avió en vol amb la forma un cor.

Tenien clar que un viatge marcaria les seves vides, però no s'imaginaven la càrrega emocional que anava a agafar el seu tatuatge. I és que les dones dels futbolistes estan passant ara per un moment molt dur. «Em va dir que en el duty free havia trobat un parell de cosetes per mi... Em va dir que em trucaria quan arribés a Colòmbia. Però a la matinada em va trucar la dona d'un altre jugador per avisar-me que l'avió havia caigut. Totes vam comentar que preferiríem haver mort tots junts per no haver de passar per aquest sofriment totes soles», ha explicat la dona del futbolista.


Comentaris

envia el comentari