IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les dures declaracions del pare del jove que va desaparèixer tres dies després de Diana Quer

«El meu fill ha mort perquè tota la Guàrdia Civil buscava a Diana Quer», assegura Juan Durán

Iván Durán, desaparegut el passat 25 d'agost | Cedida

Tres dies després de la desaparició de Diana Quer, el 25 d'agost de l'any passat va desaparèixer Iván Durán, un jove de Baiona, Pontevedra. No obstant això, tota l'atenció policial i mediàtica s'ha centrat en la jove madrilenya, la qual cosa ha obligat a Juan Durán a engegar la cerca del seu fill pràcticament sol, tal com ha explicat a 'El Español'.

Després de gairebé sis mesos de la desaparició del jove de 30 anys, mentre el pare estava seguint una suposada pista d'Iván a Huelva, va rebre l'avís que havien trobat un cadàver amb característiques similars a les del seu fill a Baiona. Va tornar ràpidament al poble, però no va poder reconèixer el cos perquè estava en un estat de descomposició molt avançat. Malgrat això, Juan està convençut que es tracta d'Iván i que, per tant, ja no hi ha res a fer.


A l'espera del resultat de les proves d'ADN que confirmarien que el cadàver trobat és el del seu fill, el desolat pare ha fet unes dures declaracions: «El meu fill feia temps que estava mort mentre tots estaven buscant a Diana Quer», ha afirmat en una entrevista. Justificava la situació dient: «Aquí hi ha un problema, sap? Que Diana Quer és filla de qui és, però Iván Durán només és fill de Juan Durán».

Els pares d'Iván Durán, a la recerca del seu fill desaparegut| el español

El pare de la víctima, que en cas que es confirmés que el cos trobat podria tractar-se d'un suïcidi amb un tret al cap, es mostra molt indignat com s'ha tractat el cas. Ha explicat que va pagar un servei de gossos de cerca, va contractar un dron per pentinar la muntanya on sospitava que podria estar el seu fill i va organitzar constants batudes. En definitiva, ha fet tot el que ha pogut per trobar el seu fill juntament amb amics i familiars, pràcticament sense l'ajuda de les autoritats. Ha assegurat: «no vam tenir els mitjans a la nostra disposició. Ningú ens va ajudar perquè tots estaven atents de Diana Quer. Ha estat una negligència total. Al meu fill el van deixar morir. Iván ara estaria viu». Finalment conclou: «Tota la família està destrossada i jo estic desfet».


Comentaris

envia el comentari