Les imatges dels tocaments al cotxe dels violadors de Pamplona

Els acusats van compartir el vídeo de l'abús en un grup de Whatsapp

Els violadors de Pamplona i les imatges de Còrdova. | El Español

A poc a poc van sortint a la llum els macabres detalls de la violació de la 'Manada' a una noia en els Sanfermines de Pamplona. Els investigadors creien que podien haver realitzat actes semblants en el passat, i així s'ha confirmat: ja van abusar d'una jove de 21 anys a la província de Còrdova. Els acusats van gravar els tocaments amb un telèfon mòbil i ho van compartir en un grup de Whatsapp. Si fa poc vam poder contemplar les macabres escenes de la violació a Pamplona, ara surten a la llum imatges del seu delicte a Còrdova.

Per si fos poc, la víctima va acudir a la Policia Municipal després dels fets, però els agents no la van creure. Un informe posterior de la Policia Foral de Navarra ho relata així: «La presumpta víctima manifesta verbalment que va relatar el succeït a diversos amics i fins i tot a un agent municipal, no creient-li, motiu pel qual no va arribar a presentar denúncia en aquelles dates». En les imatges a les quals ha tingut accés El Español, podem veure a la jove en el seient de darrere del cotxe, en estat semiinconscient i patint tot tipus de tocaments i vexacions. També es pot reconèixer a dos dels acusats: Jesús Escudero Domínguez, àlies Escu, i Alfonso Jesús Cabezuelo Entrena, també conegut com a Arfon.

Tots dos joves grapegen el pit de la jove i besen a la víctima, però quan Arfon s'adona que l'estan gravant, envolten a la noia amb el braç. Un dels agressors va declarar recentment davant la jutgessa que aquella va ser «una nit més».

Imatges dels abusos a una jove de Còrdova. | El Español

Comentaris

envia el comentari