IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les imatges dels tocaments al cotxe dels violadors de Pamplona

Els acusats van compartir el vídeo de l'abús en un grup de Whatsapp

Els violadors de Pamplona i les imatges de Còrdova. | El Español

A poc a poc van sortint a la llum els macabres detalls de la violació de la 'Manada' a una noia en els Sanfermines de Pamplona. Els investigadors creien que podien haver realitzat actes semblants en el passat, i així s'ha confirmat: ja van abusar d'una jove de 21 anys a la província de Còrdova. Els acusats van gravar els tocaments amb un telèfon mòbil i ho van compartir en un grup de Whatsapp. Si fa poc vam poder contemplar les macabres escenes de la violació a Pamplona, ara surten a la llum imatges del seu delicte a Còrdova.

Per si fos poc, la víctima va acudir a la Policia Municipal després dels fets, però els agents no la van creure. Un informe posterior de la Policia Foral de Navarra ho relata així: «La presumpta víctima manifesta verbalment que va relatar el succeït a diversos amics i fins i tot a un agent municipal, no creient-li, motiu pel qual no va arribar a presentar denúncia en aquelles dates». En les imatges a les quals ha tingut accés El Español, podem veure a la jove en el seient de darrere del cotxe, en estat semiinconscient i patint tot tipus de tocaments i vexacions. També es pot reconèixer a dos dels acusats: Jesús Escudero Domínguez, àlies Escu, i Alfonso Jesús Cabezuelo Entrena, també conegut com a Arfon.

Tots dos joves grapegen el pit de la jove i besen a la víctima, però quan Arfon s'adona que l'estan gravant, envolten a la noia amb el braç. Un dels agressors va declarar recentment davant la jutgessa que aquella va ser «una nit més».

Imatges dels abusos a una jove de Còrdova. | El Español

Comentaris

envia el comentari