Les ‘influencers’ han decidit que la caçadora texana amb volants sigui la jaqueta de l'estiu

La bloguera espanyola Aida Domenech, més coneguda com Dulceida, va lluir aquest model fa uns dies en un festival de música electrònica

 

Les xarxes socials ja han decidit quina és la nova caçadora texana d'aquesta temporada. Tot i que ens trobem en els mesos més calorosos de l'any, la jaqueta realitzada de teixit texà no ha abandonat els estilismes de moltes ‘influencers’. Un clar exemple és la bloguera espanyola Aida Domenech, més coneguda com Dulceida. Ella va decidir assistir fa uns dies al festival de música electrònica Tomorrowland amb una caçadora texana amb un gran detall, uns volants a la part posterior. Aquest afegit és el nou requisit que ha de complir tota jaqueta texana aquesta temporada. Segons el portal ‘Stilo, en concret, la de Dulceida és de la pàgina web de compres Asos.

Però al mercat també es poden trobar models molt semblants a aquesta caçadora texana amb volants. Per exemple, a l'H&M es pot trobar un model rebaixat per 34,99 euros. A la botiga Pull & Bear n'hi ha una en un to més fosc per 15,99 euros. I Zara també té la seva versió amb volants més petits, amb un preu rebaixat dels quals és de sol 12,99 euros.

 

La jaqueta texana amb volants del Pull & Bear, per 15,99 euros | Pull & Bear

 

La jaqueta texana de volants del Zara, per 12,99 euros | zara

 

La jaqueta texana de volants de l'H&M, per 34,99 euros | H&M